Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Cum au fost umilite trupele speciale din Kirgizstan in timpul operatiunii de arestare a fostului presedinte

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum au fost umilite trupele speciale din Kirgizstan in timpul operatiunii de arestare a fostului presedinte

In seara de 7 august, trupele speciale ale Comitetului National de Securitate a Kirgizstanului au incercat sa ia cu asalt casa fostului presedinte, Almazbek Atambaiev, din satul Koi-Tas. Sustinatorii lui Atambaev au opus insa rezistenta. Au avut loc ciocniri intre trupele speciale si civili. continuă pe Adevărul

Haos in Kirgizstan! Fostul presedinte a fost arestat! Trupele speciale au luat cu asalt resedinta sa

Fostului presedinte al Kirgizstanului, Almazbek Atambaev, a fost arestat joi, dupa ce fortele speciale au esuat cu o zi in urma sa il captureze. Miercuri, trupele speciale au luat cu asalt resedinta.

Trupele speciale din Kirgizstan, umilite in operatiunea de arestare a fostului presedinte: Trimisi doar cu gloante de cauciuc in misiune, acestia au au fost asteptati cu munitie de razboi (VIDEO)

Esec total al trupelor speciale ale Comitetului National de Securitate a Kirgizstanului, miercuri seara cand au incercat sa ia cu asalt casa fostului presedinte, Almazbek Atambaiev, pentru a il.

Familia Luizei Melencu, prima reactie, dupa ce politia a descoperit noi oase: Ne dorim sa i se scoata ochii - Criminalul, adus cu TRUPELE SPECIALE la locul faptei

Anchetatorii au gasit, luni, ramasite umane intr-o padure de langa Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca a spus ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu. De altfel,. Criminalul a fost adus cu trupele speciale la.

Colonelul care a reprimat Revolutia din Ucraina a fost angajat de rusi in trupele speciale si actioneaza impotriva protestatarilor de la Moscova

Colonelul Serghei Kusiuk a fost un personaj negativ cheie in revolutia din Ucraina, din 2013-2014. Acum, el a aparut la Moscova, inca o data actionand impotriva protestatarilor cu o forta profund disproportionata insa orasul nu se rascoala la fel cum s-a intamplat cu Kievul acum sase ani.

GELU DIACONU, FOST SEF ANAF: Masurile din proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD

Scaderi la Transporturi, Educatie, Cercetare, Economie, Agricultura, Mediul de Afaceri, bani mai multi pentru Finante, Administratie si SRI * Teodorovici: Rectificarea bugetara nu presupune taieri de fonduri de la ministere precum Transporturi, Sanatate sau Educatie Masurile prevazute in proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD, este de parere Gelu Diaconu, fost sef al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )