Libnet.ro
UNICEF

23:30

Happy Channel a inregistrat cea mai mare cota de piata in Whole Day, din 2006 pana in prezent

Antena3 Antena3,
Happy Channel a inregistrat cea mai mare cota de piata in Whole Day, din 2006 pana in prezent

Happy Channel, post al Intact Media Group destinat publicului feminin cu varste cuprinse intre 18 49 de ani, a inregistrat ieri, 5 iunie, cea mai mare cota de piata din istoria postului, dar. continuă pe Antena3

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii, iar la munte si in regiunile sud-estice in cursul zilei va fi in general instabila, informeaza ANM, potrivit Mediafax. Prognoza METEO.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare valoare a daunei medii

Judetele in care se inregistreaza cea mai mare valoare a daunei medii sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unei analize realizate la solicitarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), data marti publicitatii.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare medie a daunei pe RCA

Primele trei judete in ce priveste valoarea daunei medii pe RCA sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta Milliman, comandat de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Titlurile BVB, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat cu 13,22%, in perioada 24 iunie - 1 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Cea mai mare Biserica ortodoxa, de acord cu violenta asupra copiilor: Biblia tolereaza folosirea de pedepse corporale cu dragoste si chibzuiala

Anunt socant facut de Biserica Ortodoxa Rusa! Preotii nu sunt de acord cu o legea care incearca sa previna violentele comise asupra copiilor, anuntand ca aceasta ar incalca Sfanta.

Cea mai scumpa polita RCA din ultimii 25 de ani: Cat plateste un sofer de Logan pentru asigurarea obligatorie

Politele RCA s-au scumpit in ultima vreme si au ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 25 de ani. De exemplu, un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca cel.

Simona Halep, cea mai tanara sfertfinalista de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, ajunsa pentru a doua oara in sferturile de finala la Wimbledon, este cea mai tanara dintre cele opt sportive ajunse in aceasta faza a competitiei.

Cum arata cel mai mare purificator de aer din lume, aparatul care poate transforma smogul in bijuterii

Un designer olandez a reusit sa conceapa cel mai mare purificator de aer din lume. Acesta nu numai ca face aerul mai respirabil, dar si transforma particulele poluante in bijuterii.

China a terminat constructia celui mai mare telescop vanator de extraterestri

China tocmai a terminat de montat ultima piesa a ceea ce va fi cel mai mare telescop radio din lume. Acesta va fi utilizat pentru explorarea spatiului, dar si cautarea formelor de viata extraterestre. Telescopul se numeste FAST si va fi folosit pentru investigarea celor mai misterioase elemente din Univers, de la gauri negre la [].

Primaria Craiova nu pierde banii de la UE pentru realizarea celui mai mare parc acvatic din Romania si parcul Nicolae Romanescu

Primaria Craiova a obtinut bani de la Uniunea Europeana pentru realizarea celui mai mare parc acvatic din Romania, dar si pentru reabilitarea parcului Nicolae Romanescu. Lucrarile nu au fost finalizat la termen, asa ca autoritatile au hotarat sa solicite prelungirea celor doua contracte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )