Libnet.ro
UNICEF

08:15

O harpa de poveste la Alba Iulia si Sibiu, in aer liber, pe 27 iunie si 1 iulie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
O harpa de poveste la Alba Iulia si Sibiu, in aer liber, pe 27 iunie si 1 iulie

Proiectul O harpa de poveste aduce pe scena povestea unui instrument original, construit in 1827, pastrat intr-o stare exceptionala. Instrumentul apartine unei familii cu adanci radacini muzicale din Romania: familia Iusceanu-Corjos. In 27 iunie, in Piata cetatii din Alba Iulia si 1 iulie, pe Esplanada Salii Thalia din Sibiu vor avea loc primele doua recitaluri . continuă pe Ceaşca de Cultură

FOTO Pizza in forma de hartie igienica, preparata de un bucatar din Alba Iulia

Bucatarul Cosmin Toma din Alba Iulia a ales sa prepare o reteta originala de pizza. Forma pe care a dat-o ineditului preparat este cea a hartiei igienice.

Femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care nu suferea de nicio boala, moarta dupa infectia cu coronavirus. Medicii au fost socati cand i-au vazut plamanii

O femeie in varsta de 39 de ani din Alba Iulia a decedat luni, 22 iunie, de COVID-19. Este al 24-lea caz de deces din Alba, fiind si cea mai tanara persoana care a murit dupa infectarea cu noul tip de coronavirus.

Licitatie de peste 13 milioane de lei pentru reabilitarea termica a mai multor blocuri din Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a lansat recent in Sistemul Electronic de Achizitii Publice o licitatie pentru executia unor lucrarilor privind cresterea performanteieficientei energetice a mai multor blocuri de locuinte din municipiu.

Primaria Alba Iulia reia dupa 5 ani proiectul depeste 5 milioane de euro privind construirea unui strand public

Primaria Alba Iulia a atribuit un contract in valoare de aproximativ 46. 000 de lei pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate destinat proiectului de construire a unei baze sportive si de agrement in zona Bazinului Olimpic.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3047 seconds )