Libnet.ro
UNICEF

01:05

Harrison Ford l-a ironizat pe Donald Trump, care a spus ca este un admirator al actorului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Harrison Ford l-a ironizat pe Donald Trump, care a spus ca este un admirator al actorului

Harrison Ford i-a adresat magnatului american cu aspiratii prezidentiale Donald Trump un mesaj plin de ironie, dupa declaratiile apreciative ale miliardarului la adresa interpretarii sale din filmul de actiune Air Force One, lansat pe. continuă pe Wall-Street Ro

Actorul Harrison Ford, replica acida pentru Trump

Actorul Harrison Ford i-a raspuns acid lui Donald Trump, candidat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, care s-a declarat un fan al artistului.

VIDEO Anonymous: Donald Trump, gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti. Ai fost avertizat!

Anonymous a declarat razboi impotriva lui Donald Trump, candidatul in fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, dupa ce aceasta a lansat, luni,un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, informeaza The Indepedent. Donald Trump, gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti. Ai fost avertizat!, sustine unul dintre simpatizantii gruparii de hackeri intr-o inregistrare video recent publicata pe internet.

Donald Trump loveste din nou: Magnatul sustine ca prietenii sai musulmani sunt innebuniti dupa declaratiile sale anti-musulmani

Favoritul in cursa interna a Partidului Republican pentru candidatura la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, sustine ca prietenii sai musulmani sunt foarte incantati de declaratiile sale care au starnit valva in intreaga lume, in care cerea ca persoanele de aceasta religie sa nu mai aiba voie sa intre in SUA.

Donald Trump loveste din nou: Magnatul sustine ca prietenii sai musulmani sunt innebuniti dupa declaratiile sale antimusulmani

Favoritul in cursa interna a Partidului Republican pentru candidatura la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, sustine ca prietenii sai musulmani sunt foarte incantati de declaratiile sale care au starnit valva in intreaga lume, in care cerea ca persoanele de aceasta religie sa nu mai aiba voie sa intre in SUA.

O universitate scotiana ii retrage lui Donald Trump un doctorat onorific

Universitatea Robert Gordon RGU) din Aberdeen, Scotia, a anuntat miercuri ca ii va retrage lui Donald Trump doctoratul onorific pe care i l-a acordat, apreciind ca declaratiile miliardarului american sunt incompatibile cu valorile institutiei de invatamant, transmite AFP.

Liderul Amazon vrea sa il trimita pe Donald Trump in spatiu

Niciun comentariu venit din partea lui Donald Trump nu ar trebui sa ne mai surprinda. Comportamentul coleric al magnatului american a ajuns sa fie cunoscut in lumea intreaga, iar multe dintre personalitatile vietii publice din SUA au fost vizate de atacurile la persoana venite din partea acestuia. Ei bine, se pare ca cineva s-a hotarat [] .

Donald Trump vrea sa ii ceara lui Bill Gates sa inchida internetul, pentru a impiedica Statul Islamic sa recruteze noi adepti

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, considera ca Statele Unite ar trebui sa ia in calcul inchiderea internetului, ca masura de combatere a extremismului radical. Trump este de parere ca, in calitate de presedinte al Statelor Unite, l-ar putea suna pe Bill Gates pentru a ii cere sa il ajute sa opreasca internetul, potrivit TheVerge. com.

Donald Trump, o rusine pentru intreaga America

Printul Al-Walid ben Talal, miliardar saudit si membru al familiei regale, considera ca Donald Trump este o rusine pentru intreaga America si ca el ar trebui sa se retraga din campania pentru presedintia americana, transmite AFP.

Donald Trump este o rusine pentru America

Printul Al-Walid ben Talal, miliardar saudit si membru al familiei regale, considera ca Donald Trump este o rusine pentru intreaga America si ca el ar trebui sa se retraga din campania pentru presedintia.

Un vultur i-a dat batai de cap lui Donald Trump in timpul unei sedinte foto. Imaginile au amuzat sute de mii de oameni

Donald Trump, aflat in cursa pentru desemnarea candidatului republican la prezidentiale, a fost speriat de un vultur in timpul unei sedinte foto. Vulturul, numit Unchiul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )