Libnet.ro
UNICEF

01:05

Harta celor mai afectate zone din Romania din cauza COVID-19. Suceava si Bucuresti, in continuare pe primele locuri

Antena3 Antena3,
Harta celor mai afectate zone din Romania din cauza COVID-19. Suceava si Bucuresti, in continuare pe primele locuri

Pana in acest moment, in Romania au fost confirmate 23. 080 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16. 308 au fost declarate vindecate si externate. continuă pe Antena3

Inundatii masive in Capitala si in alte zone din Romania. Strazile s-au transformat in rauri, iar apele involburate au intrat in curtile si casele oamenilor (VIDEO)

Inundatiile fac prapad in Romania. in urma precipitatiilor abundente cazute in mai multe judete din tara, strazile unor localitati s-au transformat in adevarate rauri, iar apele involburate au.

Romania se va transforma in desert? Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania atrage un semnal de alarma

Cele mai grav afectate zone de acest fenomen sunt sudul Campiei Romane, Dobrogea si sudul Moldovei, atrage atentia Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR). Romania este unul dintre statele.

Orasul din Romania care se afla in topul celor mai sigure locuri de vizitat din Europa

Oradea se regaseste in topul celor mai sigure destinatii de calatorie din Europa, in vreme de pandemie. Oradea a ajuns in acest top datorita numarului mic de infectari si a masurilor luate la hoteluri si terase.

ALERTA METEO Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara, joi, pana la ora 23.00. Codul galben de vreme rea, prelungit pana duminica la ora 10.00

Meteorologii au prelungit, joi, codul galben de vreme rea care vizeaza intreaga tara, pana duminica, la ora 10. in cursul zilei de joi, va fi cod portocaliu de vreme rea in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in zona montana.

incep lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania

Saptamana viitoare, la Pitesti vor incepe lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Sala va fi construita de o firma din Sibiu, aceeasi firma ce a realizat stadionul Ion Oblemenco din Craiova si Cluj Arena. Lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2022.

VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Pe 18 iunie 1994, Gica Hagi reusea sa marcheze unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Decarul nationalei il invingea pe Oscar Cordoba cu un sut de la mare distanta. Romania se impunea in fata Columbiei cu 3-1 si avea parte de un debut perfect de turneu final mondial.

Studentii si elevii ii cer lui Iohannis sa respinga legea prin care este interzisa in scoli orice referire la identitatea de gen: Parlamentul a trimis educatia din Romania in Evul Mediu

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) condamna adoptarea de catre Senat, camera decizionala, a amendamentului care interzice orice activitate in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen in scoli si universitati. Studentii si elevii spun ca Parlamentul a legiferat abuzurile asupra persoanelor al caror gen nu corespunde sexului biologic, a limitat dreptul la educatie al acestora si a instigat la ura impotriva lor, trimitand educatia din Romania in Evul Mediu si cer presedintelui sa nu promulge actul normativ.

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )