Libnet.ro
UNICEF

16:30

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Am convins PSD sa rupa fratia cu pensiile speciale

Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, urmare a unui amendament initiat si sustinut de PNL si PSD, a anuntat Florin Roman, liderul deputatilor liberali.

Scolile din Romania vor avea in sfarsit WC-uri in interior: investitia din spate, fabuloasa

In urma cu aproximativ un an, un raport al Uniunii Europene atragea atentia asupra faptului ca Romania este pe primul loc, cand vine vorba de locuinte cu toaleta in curte. Mai socanta.

Hotelierii din Romania vor beneficia de un sistem national de rezervari

Hotelcon sustine industria hoteliera in perioada post COVID cu implementarea gratuita a unui sistem national de rezervari,new. hotelcon. travelin parteneriat cu Olympia Viaggi.

Studentii si elevii ii cer lui Iohannis sa respinga legea prin care este interzisa in scoli orice referire la identitatea de gen: Parlamentul a trimis educatia din Romania in Evul Mediu

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) condamna adoptarea de catre Senat, camera decizionala, a amendamentului care interzice orice activitate in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen in scoli si universitati. Studentii si elevii spun ca Parlamentul a legiferat abuzurile asupra persoanelor al caror gen nu corespunde sexului biologic, a limitat dreptul la educatie al acestora si a instigat la ura impotriva lor, trimitand educatia din Romania in Evul Mediu si cer presedintelui sa nu promulge actul normativ.

Acord PSD-PNL. Parlamentul va impozita pensiile speciale cu 85%. Inclusiv militarii, politistii si magistratii

PSD si PNL s-au inteles pe un proiect legislativ privind impozitarea drastica a pensiilor speciale. Potrivit legii, pensiile de pana in 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 10%, in timp ce pensiile care depasesc pragul de 7. 000 de lei vor fi taxate cu 85%, sustin surse politice pentru Adevarul. Impozitul se va aplica pentru toate categoriile de pensionari speciale, chiar si pentru magistrati, politisti si militari.

UPDATE Parlamentul a adoptat proiectul pentru impozitarea pensiilor speciale. Florin Roman (PNL): E o zi istorica. Am raspuns apelului facut de populatia Romaniei (VIDEO)

UPDATE, 17 iunie, ora 15 Parlamentarii au adoptat, miercuri, cu 307 de voturi pentru din cei 308 de deputati prezenti la vot, proiectul pentru impozitarea pensiilor speciale mai mari de 7. 001 de lei, cu.

Fostul sef al CCR, despre impozitarea pensiilor de serviciu: Nu pensiile speciale sunt nesimtite, nesimtirea e ca celelalte pensii sunt mici

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca prin impozitarea suplimentara a pensiilor speciale, conform legii adoptate miercuri de catre deputati, este incalcata Constitutia.

Marcel Ciolacu a facut anuntul! Ce se va intampla cu pensiile speciale? Astazi se voteaza

Marcel Ciolacu a anuntat, pe o retea sociala, ca Partidul Social Democrat va vota astazi impozitarea pensiilor speciale cu 85%.

Primul bebelus din Romania nascut cu noul coronavirus, la Maternitatea din Sibiu. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata

Primul copil nascut cu noul coronavirus a fost adus pe lume la Maternitatea din Sibiu. Mama bebelusului este o tanara de 26 de ani, confirmata cu Covid-19. Nasterea a avut loc in conditii speciale. Atat.

Un bebelus din Romania s-ar fi nascut cu noul coronavirus la Maternitatea din Sibiu

Un copil s-ar fi nascut cu noul coronavirus la Maternitatea din Sibiu. Cu toate acestea, potrivit unor surse citate de Mediafax, al doilea test facut bebelusului a iesit negativ. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )