Libnet.ro
UNICEF

19:15

Harta clanurilor din Romania

Antena3 Antena3,
Harta clanurilor din Romania

Prostitutie, camatarie, trafic de carne vie, taxe de protectie, droguri. Cam astea sunt trecute in CV-ul fiecarui interlop din Romania. Tara noastra nu duce lipsa de astfel de persoane care sfideaza legea. continuă pe Antena3

Diferente salariale din Romania, sub media UE

Potrivit unei analize Smartree, unul dintre liderii din Romania pe piata de externalizare a proceselor de HR, Romania inregistreaza un decalaj de 5% raportat la diferentele salariale medii intre barbati si femei, fiind mult sub pragul inregistrat la nivel european, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Constructorul de aeronave Airbus a anuntat, astazi, numirea lui Serge Durand in functia de responsabil pentru operatiunile din Romania. in plus, Durand va continua sa conduca operatiunile Airbus Helicopters din Romania, functie pe care o indeplineste din 2015.

Premiera in Justitie din Romania. Prezumtia de nevinovatie, optionala la Salaj

Premiera in Justitia din Romania. Un parchet judetean si prim-procurorul acestuia au fost condamnati de o instanta la plata de daune morale pentru ca nu ar fi respectat prezumtia de vinovatie, in cazul a tr.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Un tanar din Romania a ajuns in topul Forbes cu o afacere unica

Un tanar din Ticleni, judetul Gorj, la numai 22 de ani, a ajuns in topul Forbes al antreprenorilor sub 30 de ani, cu un produs unic pe piata din Romania. Ionel Burtea a plantat mure pe terenul de la bunici, iar di.

Piata torturilor din Romania a ajuns la aproximativ 8 milioane de euro in 2017

Peste 600. 000 de torturi au fost vandute in Romania in 2016, din care aproximativ 15. 000 de torturi s-au vandut in judetul Prahova, la un pret de aproximativ 50 de lei kilogramul, iar valoarea pietei de profil ajunge la aproximativ 8 milioane de euro,.

Orasul din Romania unde este atat de multa mizerie incat autoritatile se tem de o epidemie

Aradul este in pragul unui focar de infectie din cauza gunoaielor de pe strazi Acesta este semnalul de alarma pe care inspectorii de la Directia de Sanatate Publica il trag si cer autoritatilor sa faca.

Un oras din Romania este printre cele mai cautate destinatii de vacanta ale britanicilor

Un site popular de traveling din Marea Britanie, a analizat cautarile facute de britanici pentru vacante in Europa si in afara continentului, in iulie si august, si au descoperit ca cererea de calatorii.

Nissan a lansat pe piata din Romania noua generatie a modului 100% electric Leaf

Cea de-a doua generatie a modelului 100% electric Nissan Leaf este disponibila in Romania, la un pret de pornire de 34. 000 euro cu TVA si de 22. 900 euro cu TVA prin Rabla si Rabla Plus.

Cel mai vechi retailer de fashion din Romania vinde mai bine in magazinele stradale. Stefanel, afaceri de 6 mil. de euro in 2017

Brandul de fashion Stefanel, primul retailer international care a intrat pe piata locala in 1991, inregistreaza cele mai mari vanzari in magazinele stradale. Magazinul din Piata Romana reprezinta 25% din cifra totala de afaceri a retailerului, care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )