Libnet.ro
UNICEF

13:45

Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Constructorul de aeronave Airbus a anuntat, astazi, numirea lui Serge Durand in functia de responsabil pentru operatiunile din Romania. in plus, Durand va continua sa conduca operatiunile Airbus Helicopters din Romania, functie pe care o indeplineste din 2015. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: Sesizarile anuntate de presedinte sunt doua vesti foarte valoroase pentru democratia din Romania. impreuna cu PNL vom depune motiune de cenzura

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, ca sesizarile anuntate de catre presedintele Klaus Iohannis in privinta legilor justitiei sunt doua vesti foarte valoroase pentru democratia din Romania. Barna a mai declarat ca PNL si USR vor depune impreuna o motiune de cenzura in actuala sesiune legislativa.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

WTA Praga: Karolina Pliskova, forfait pentru turneul din Cehia; Romnia are doua reprezentante pe tabloul principal

Invingatoare la Sttutgart, Karolina Pliskova 6 WTA) a anuntat ca nu va participa la turneul International de la Praga, din cauza unor dureri in zona inghinala. Jucatoarea ceha a avut un program foarte incarcat in ultimele saptamani, jucand sapte meciuri in noua zile. Pe tabloul principal al competitiei din Cehia se gasesc si doua jucatoare din Romania: Mihaela Buzarnescu si Elena-Gabriela Ruse.

DNA: Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Gigina

Fostul viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost trimis in judecata miercuri, de DNA, pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea a fost trimis n judecata pentru ucidere din culpa n dosarul mortii politistului Bogdan Gigina

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa in Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, anunta DNA.

Anunt BOMBA: Ce se intampla cu TIMBRUL DE MEDIU pentru masinile DIESEL. Veste surprinzatoare si pentru cea mai populara marca din Romania

In primul trimestru din 2018 au fost importate peste 120. 000 de vehicule, conform analizei Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Piata.

Trei milioane de masini DIESEL din Romania, vizate de Comisia Europeana: Pana cand mai au voie sa circule

Cei care si-au luat masina diesel pentru a economisi combustibil s-ar putea sa constate ca socoteala a devenit paguboasa. Si asta pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa.

Localitatea din Romania unde toti soferii care opresc sunt batuti si jefuiti. Marian Godina confirma (FOTO)

Desi peste tot in tara nu poti baga mana in foc ca esti in siguranta atunci cand faci o pauza de la condus, localitateaSinesti, din judetul Ialomita, le intrece pe toate. Aici toti soferii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )