Libnet.ro
UNICEF

18:00

HARTA INTERACTIVA Romania are cei mai multi proprietari din Europa - 96,6% din populatie (date Eurostat 2011). Vezi cum arata harta proprietarilor si chiriasilor in tarile europene

Hotnews Hotnews,
 HARTA INTERACTIVA Romania are cei mai multi proprietari din Europa - 96,6% din populatie (date Eurostat 2011). Vezi cum arata harta proprietarilor si chiriasilor in tarile europene

Romania are cei mai multi proprietari din Europa, potrivit ultimelor date disponibile ale oficiului european pentru statistica Eurostat, datand din 2011. Astfel, 96,6% dintre romani detin un apartament sau o casa, scrie Le Figaro, care noteaza ca aceasta situatie este comuna pentru statele fostului bloc comunist. La polul opus se gaseste Elvetia, tara unde doar 43,8% din populatie este reprezentata de proprietari. HotNews. ro a realizat o Harta Interactiva cu tarile europene prin prisma procentului de poprietari, a celor care au credite imobiliare, a chiriasilor sau a celor care locuiesc gratis sau cu chirie sub cota de piataVezi mai multe harti si aplicatii interactive pe Portalul de harti HotNews. ro. continuă pe Hotnews

HARTA INTERACTIVA Romania are cei mai multi proprietari din Europa - 99,6% din populatie (date Eurostat 2011). Vezi cum arata harta proprietarilor si chiriasilor in tarile europene

Romania are cei mai multi proprietari din Europa, potrivit ultimelor date disponibile ale oficiului european pentru statistica Eurostat, datand din 2011. Astfel, 96,6% dintre romani detin un apartament sau o casa, scrie Le Figaro, care noteaza ca aceasta situatie este comuna pentru statele fostului bloc comunist. La polul opus se gaseste Elvetia, tara unde doar 43,8% din populatie este reprezentata de proprietari. HotNews. ro a realizat o Harta Interactiva cu tarile europene prin prisma procentului de poprietari, a celor care au credite imobiliare, a chiriasilor sau a celor care locuiesc gratis sau cu chirie sub cota de piataVezi mai multe harti si aplicatii interactive pe Portalul de harti HotNews. ro.

Credeai ca stiu doar sa fure? Mai multi romani pretindeau ca erau politisti, pentru a jefui turisti

Mai multi cetateni romani care pretindeau in mod fals ca sunt politisti pentru a insela turisti au fost arestati in cantoanele elvetiene Geneva si Vaud, informeaza AFP. Autoritatile.

Cei mai mari 30 de operatori telecom din Romania si-au injumatatit profitul intre 2008 si 2012

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut un profit total de 365,9 milioane de euro, mai putin cu 390,6 milioane de euro comparativ cu 2008, primul an de criza, conform datelor Ministerului de Finante.

Credeai ca stiu doar sa fure? Mai multi romani pretindeau ca erau politisti, pentru a jefui turisti

Mai multi cetateni romani care pretindeau in mod fals ca sunt politisti pentru a insela turisti au fost arestati in cantoanele elvetiene Geneva si Vaud, informeaza AFP. Autoritatile.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Mutatie stranie in Vaslui: tot mai multi copii se nasc cu deget-tirbuson

Mutatie stranie in Vaslui: tot mai multi copii se nasc cu deget-tirbusonPlangere la OPC! Desi a inghitit un CD cu antivirus, un caracalean acuza ca nu se simte mai bineInevitabil! In loc de sunetul marii, in scoicile de pe plajele din Mamaia se aud maneleViorel Lis a cerut sa i se retrocedeze casa parinteasca: Pestera ScarisoaraRivalitatea continua! Braila si Galati intra in cursa gazduirii Jocurilor Olimpice din anul 3048.

Cei mai importanti oameni din stat, sub papucul sotiilor. Cat castiga doamnele din umbra politicii

Au functii cheie in stat si conduc destinele a milioane de oameni, dar acasa canta gaina. Vorbim de cei mai importanti oameni politici de la noi care la prima vedere sunt intretinuti de sotiile lor. Mai.

Steaua are misiune mai usoara la Legia Varsovia. UEFA a decis ca cei mai de temut fani din Polonia sa nu aiba acces

Legia - Steaua / Steaua trebuie sa treaca de Legia Varsovia in playoff-ul grupelor Champions League, iar acest lucru este si mai dificil prin faptul ca meciul decisiv va fi disputat in Polonia, iar fanii adversarei ros-albastrilor sunt renumiti pentru atmosfera incendiara si presiunea pe care o pun pe jucatorii din teren.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania. Spectacolul naturii in Dobrogea de Nord: Povestea sfinxului din cei mai vechi munti ai Romaniei si a balaurului dobrogean

Daca vrei sa te relaxezi in cele mai frumoase paduri, esti invitat in judetul Tulcea: trebuie neaparat sa vezi padurile de smarald de la Somova, Valea Teilor sau Valea Fagilor. Trebuie sa treci prin Muntii Macinului, acolo unde ai ocazia sa intalnesti balaurul dobrogean sau vipera cu corn. Adevarul va prezinta, in cadrul celei mai frumoase campanii 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, o parte incredibila din Tulcea.

ManpowerGroup Romania are un nou manager de marketing si comunicare

Corina Gonteanu a fost numita Manager Marketing si Comunicare in cadrul ManpowerGroup Romania, a anuntat, astazi, compania, conform unui comunicat de presa.

VIDEO Bono: Capitalismul scoate mai multi oameni din saracie decat ajutoarele

Bono, solistul grupului rock U2, a afirmat ca antreprenoriatul si capitalismul contribuie mai mult la reducerea saraciei decat ajutoarele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )