Libnet.ro
UNICEF

23:30

Harta seismica a Bucurestiului, capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila la cutremur. Cartierele cele mai afectate n cazul unui seism major

Hotnews Hotnews,
 Harta seismica a Bucurestiului, capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila la cutremur. Cartierele cele mai afectate n cazul unui seism major

Bucurestiul este capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila in cazul unui cutremur major, iar un seism similar celui din 1977 ar avea un impact peste medie, releva datele unui studiu din 2016 facut de ministerul Dezvoltarii. continuă pe Hotnews

Harta seismica a Bucurestiului, capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila la cutremur. Cartierele cele cele mai afectate n cazul unui seim major

Bucurestiul este capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila in cazul unui cutremur major, iar un seism similar celui din 1977 ar avea un impact peste medie in cazul unui seism similar celui din 1977, relea datele unui studiu din 2016 facut de ministerul Dezvoltarii.

Harta seismica a Bucurestiului, capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila la cutremur. Cartierele cele mai afectate n cazul unui seim major

Bucurestiul este capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila in cazul unui cutremur major, iar un seism similar celui din 1977 ar avea un impact peste medie, releva datele unui studiu din 2016 facut de ministerul Dezvoltarii.

A fost cea mai calda zi de 28 octombrie din ultimii 60 de ani

Temperaturile au urcat pana la 29 de grade, la fel ca in mijlocul verii. Romanii s-au bucurat de soarele generos in parcuri, la terase sau chiar la mare. Cea mai lunga duminica a anului a fostcea mai.

Ora de iarna 2018: 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza schimbarea si ce-ar trebui sa facem

Ora de iarna 2018. in acest an, trecerea la ora de iarna se va face in ultimul weekend din octombrie, mai exact in noaptea dintre 27 si 28 octombrie. Astfel, ora 04. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 03. Duminica, 28 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.

Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Meghan Markle a purtat o rochie de gala spectaculoasa in penultima zi a turneului regal din Australia, criticii de moda fiind de parere ca a fost si cea mai reusita aparitiei a Ducesei de Sussex din ultimele zile. De asemenea, fosta actrita a sustinut si primul discurs din turneu, sub privirile incantate ale sotului ei, Printul Harry.

UPDATE O ziarista din Franta despre felul cum e promovata Romnia nainte de preluarea presedintiei UE: Cea mai proasta vizita din viata mea

Am fost invitata sa ma intalnesc cu oficialitati si oameni relevanti, dar am fost pusa sa stau sub un arbore de Ginkgo Biloba ca sa iau energie pozitiva, povesteste ziarista franceza Irene Costelian despre o vizita in Moldova, organizata de autoritatile de la Bucuresti pentru jurnalisti straini, inaintea preluarii presedintiei UE de catre Romania. intr-un articol publicat de Vice Romania, Costelian descrie cea mai proasta vizita din viata mea, in care ghida ii intreba pe ziaristi daca stiu ce e Sfanta Treime, iar un enolog ii indemna sa nu scuipe vinul la o degustare, ci sa il bea, ca altfel ar fi pacat. UPDATE Citeste precizarile facute de Ministerul Turismului, la solicitarea HotNews. ro, despre vizitele jurnalistilor straini.

Marius Copil obtine cea mai importanta victorie a carierei

Jucatorul Marius Copil, singurul roman aflat in prima suta mondiala la tenis, a obtinut, miercuri seara, cea mai importanta victorie a carierei prin eliminarea croatului Marin Cilic in turul 2 la Basel.

Cea mai mare companie aeriana din Canada colaboreaza cu un start-up pentru a-si vinde serviciile pe blockchain

Cea mai mare companie aeriana din Canada, Air Canada, a anuntat ca va colabora cu un start-up pentru a-si vinde serviciile folosind tehnologia care sta la baza criptomonedelor blockchain.

in Yemen ar putea avea loc cea mai grava foamete din istoria recenta, avertizeaza ONU

Yemenul se indreapta spre ceea ce ar putea fi cea mai grava foamete din istoria recenta, conform lui Mark Lowcock, secretarul general adjunct pentru probleme umanitare al ONU, scrie The Guardian.

Ryanair, investigata de Bruxelles. Ce probleme are cea mai mare companie aeriana low cost europeana

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a evalua daca masurile luate in favoarea companiei Ryanair pe aeroportul german Frankfurt-Hahn respecta normele privind ajutoarele de stat. Comisia va investiga, de asemenea, anumite masuri in favoarea operatorului aeroportuar FFHG.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )