Libnet.ro
UNICEF

12:00

in Yemen ar putea avea loc cea mai grava foamete din istoria recenta, avertizeaza ONU

Adevărul Adevărul,
in Yemen ar putea avea loc cea mai grava foamete din istoria recenta, avertizeaza ONU

Yemenul se indreapta spre ceea ce ar putea fi cea mai grava foamete din istoria recenta, conform lui Mark Lowcock, secretarul general adjunct pentru probleme umanitare al ONU, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Infractiuni in serie comise la Panciu de un vasluian. Cea mai grava este agresarea sexuala a unei copile

Barbatul, in varsta de 39 de ani, a fost retinut de politisti si va fi propus instantei cu propunerea de a fi arestat preventiv.

FOTO Euronaval 2018, cea mai mare expozitie n domeniul militar naval, are loc n aceste zile la Paris. Ce produse prezinta marile companii franceze

Euronaval 2018, cea mai mare conferinta si expozitie in domeniul naval militar, eveniment organizat o data la doi ani, are loc intre 22 si 26 octombrie la Paris. Salonul reuneste peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de tari diferite, iar organizatorii se asteapta la peste 20. 000 de vizitatori din domeniu. Evenimentul, organizat constant de 50 ani, e un prilej in special pentru marile companii franceze din industria de aparare, precum MBDA, Naval Group, Airbus, Thales sau Safran, sa-si prezinte portofoliul de produse militare si noile solutii in domeniul naval si al sigurantei maritime.

VIDEO Cea mai buna nghetata din Europa se face la Galati. Woopie ice a cucerit Parisul

Studentii Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor au obtinut marele premiu la Paris, la cea mai importanta competitie a inovatorilor din alimentatie. Cucerit de inghetata inventata in laboratoarele Universitatii Dunarea de Jos, din Galati, juriul alcatuit exclusiv din mari producatori din industrie a trecut tara noasta pe primul loc.

VIDEO Cea mai veche epava intacta din lume a fost descoperita n largul coastelor Bulgariei si dateaza de acum 2.400 de ani

Arheologii au gasit in Marea Neagra, la 80 km de coasta bulgara, cea mai veche epava intacta, datarea cu carbon aratand ca este o nava greaca de acum 24 de secole. Descoperirea a fost realizata in cadrul proiectului Black Sea Maritime Archaeological Project care, folosind roboti telecomandati, au facut o cartare amanuntita a fundului marii. Nu sunt planuri de a scoate epava la suprafata, dat fiind ca se afla la 2 km in adancuri, iar procedeul ar costa imens si ar putea distruge nava.

Trupul nensufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar pe teren va avea loc o slujba religioasa

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar marti dimineata va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei. Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Marius Copil obtine cea mai importanta victorie a carierei

Jucatorul Marius Copil, singurul roman aflat in prima suta mondiala la tenis, a obtinut, miercuri seara, cea mai importanta victorie a carierei prin eliminarea croatului Marin Cilic in turul 2 la Basel.

Cea mai mare companie aeriana din Canada colaboreaza cu un start-up pentru a-si vinde serviciile pe blockchain

Cea mai mare companie aeriana din Canada, Air Canada, a anuntat ca va colabora cu un start-up pentru a-si vinde serviciile folosind tehnologia care sta la baza criptomonedelor blockchain.

A fost schimbata cea mai longeviva lampa din Spitalul Judetean Arad. A fost acolo timp de 80 de ani

Obiectul de iluminat era, de fapt, cea mai veche piesa din spital, fiind acolo din anii 30. Asadar, pe cat de veche, pe atat de rezistenta a fost lampa, care a fost in spital pentru aproape 80 de ani. Mai.

10 ani de la cea mai tensionata saptamana de pe piata valutara, provocata de TREI BANCI cunsocute. Hostiuc: Si acum tin minte cum m-a intrebat Isarescu - Pe fruntea ta ce scrie, leul romanesc sau leul ING-ului?

Se implinesc 10 de ani de la cea mai tensionata saptamana din istoria piatei valutare, cand Mugur Isarescu acuza un atac fara precedent asupra leului. Jurnalistul Cristian Hostiuc rememoreaza acele.

Niciun oficial roman la Euronaval 2018, cea mai mare expozitie in domeniul militar naval: Printre expozanti se afla companiile inscrise la licitatia pentru dotarea Romaniei cu corvete multifunctionale (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare conferinta si expozitie din domeniul naval militar, Euronaval, de desfasoara intre 22 si 26 octombrie la Paris. La eveniment participa peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )