Libnet.ro
UNICEF

11:15

HARTA statiilor de incarcare a masinilor electrice din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
HARTA statiilor de incarcare a masinilor electrice din Romania

In Romania sunt 53 de puncte de incarcare masini electrice, dintre care 22 sunt in Bucuresti, potrivit plugshare. com . Doar 3 statii sunt realizate din banii autoritatilor nationale. continuă pe Wall-Street Ro

Lovitura dura pentru soferii Uber din Romania

Toti soferii Uber din Romania sunt obligati sa-si faca contracte de tip PFA persoana fizica autorizata) sau microintreprindere si sa aiba atestat profesional de transport persoane daca vor sa continue.

A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din Romania in 2015

In 2015, www. a1. ro si-a consolidat pozitia de lider al site-urilor de divertisment din Romania si a batut cu 9 - 3 principalul concurent din categorie, www. protv. ro, in cele 12 luni ale anului 2015, conform.

Comisia Europeana: Piata comunicatiilor din Romania este una dintre cele mai competitive

Comisia Europeana considera ca piata comunicatiilor din Romania nu are nevoie de noi reglementari din partea UE, intrucat ea este, deja, concurentiala.

Numarul angajatilor atinge un nivel record in Germania, inclusiv cu muncitori proveniti din Romania

Numarul de persoane angajate a crescut in Germania la cel mai ridicat nivel de la reunificarea tarii in 1990, evolutia fiind sustinuta de situatia buna a economiei si de afluxul mare de muncitori veniti din afara tarii, precum cei din Romania si Bulgaria, dar si din Grecia, Portugalia si Spania, potrivit Reuters.

Anul marilor schimbari in sistemul de putere din Romania/ Alegerile, cel mai putin interesante

In institutiile-cheie din arhitectura statului - Curtea Constitutionala, Inalta Curte, Parchetul General, DNA, CSM vor avea loc o serie de schimbari majore, pe langa cele aduse de alegerile locale si parlamentare. Acestea din urma par cel mai putin interesante in contextul dat. Putini realizeaza amploarea schimbarilor preconizate pentru 2016, ce impact vor avea asupra modului de functionare a Romaniei in urmatorii ani. Sunt intrunite toate conditiile pentru o resetare de mari proportii. Alegerile joaca, desigur, un rol important, dar nu sunt chiar atat de interesante in comparatie cu reasezarile institutionale. Sa vedem insa in detaliu de ce sunt atat de importante.

Un profesor din Romania a obtinut in 2015 venituri de 80.000 lei din meditatii

Un profesor din Dolj a castigat, in 2015, 80. 000 de lei numai din meditatiile private acordate elevilor. Cadrul didactic este unul dintre cele doar 99 de dascali din judet care au raportat la Fisc ca fac bani din.

Cei 7 magnifici: ce oferte au serviciile TV on Demand din Romania

Intrarea Netflix in Romania a starnit deja valuri printre internautii romani; unii dintre ei critica lipsa subtitrarilor si a localizarii, altii aplauda miscarea celei mai mari companii TV on Demand din lume. In prezent, pe piata locala, exista sapte.

Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Paravion, cu afaceri in mai multe tari din Europa si in Turcia, si-a majorat afacerile de 2,7 ori in 2015 si a atins cifra de 46 de milioane de euro pe toate pietele pe care activeaza, din care 67% este generata de Romania, ceea ce o face cea mai mare.

Gafa uriasa! Cum se scrie Deutsche Welle la o televiziune din Romania

Deutsche Welle Romania a distribuit, pe pagina oficiala de Facebook, o captura de ecran a postului de televiziune B1 TV in care jurnalistul Petre Iancu aparea descris ca fiind jurnalist 2CVELE. Haideti, ca n-o fi f.

Jumatate din IMM-urile din Romania vor ca in urmatorii 2 ani sa isi mentina afacerile la acelasi nivel

Aproximativ 54% dintre intreprinderile mici si mijlocii din Romania vor ca in urmatorii doi ani sa isi mentina businessul la nivelul actual, in timp ce doar 1% dintre cei care detin o astfel de afacere se gandesc la vanzare, potrivit Cartii Albe a.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )