Libnet.ro
UNICEF

21:15

Harta TVA in UE: care sunt cele mai prietenoase tari cu portofelul cetatenilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Harta TVA in UE: care sunt cele mai prietenoase tari cu portofelul cetatenilor

Taxa pe valoarea adaugata TVA) ar urma sa fie redusa la 9%, incepand cu luna iunie, pentru toate produsele agro-alimentare, inclusiv bauturi nonalcoolice si servicii de alimentatie publica, fara diferentieri, pentru o aplicare simplificata. Guvernul. continuă pe Wall-Street Ro

TVA in UE: care sunt cele mai prietenoase tari cu portofelul cetatenilor

Taxa pe valoarea adaugata TVA) ar urma sa fie redusa la 9%, incepand cu luna iunie, pentru toate produsele agro-alimentare, inclusiv bauturi nonalcoolice si servicii de alimentatie publica, fara diferentieri, pentru o aplicare simplificata. Guvernul.

TVA in UE: care sunt cele mai prietenoase tari cu portofelul cetatenilor

Taxa pe valoarea adaugata TVA) ar urma sa fie redusa la 9%, incepand cu luna iunie, pentru toate produsele agro-alimentare, inclusiv bauturi nonalcoolice si servicii de alimentatie publica, fara diferentieri, pentru o aplicare simplificata. Guvernul.

Harta TVA in UE: care sunt cele mai prietenoase tari

Taxa pe valoarea adaugata TVA) ar urma sa fie redusa la 9%, incepand cu luna iunie, pentru toate produsele agro-alimentare, inclusiv la bauturi nonalcoolice si la servicii de alimentatie publica, fara diferentieri, pentru o aplicare simplificata.

Politicienii, piosi in Saptamana Mare. Care sunt cele mai mari PACATE ale alesilor

Ca mai toti credinciosii, parlamentarii s-au spovedit si ei in Saptamana Mare. Unii regreta ca s-au lasat ispititi de farmecele doamnelor din Parlament, altii ca s-au bucurat de raul dusmanilor. Iar.

Trenduri MBA in 2015. Care sunt cele mai vanate specizalizari si cum iti poti finanta studiile

Diplomele MBA garanteaza absolventilor promovarea in cadrul companiei si cresterea venitului salarial, arata studiile de specialitate. Pentru o astfel de miza, romanii sunt dispusi sa plateasca pana la 35. 000 de euro pentru astfel de cursuri. Anul 2015 vine cu o serie de noi specializari promitatoare, dar si cu surse neconvetionale de finantare a studiilor.

Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt insotite de specificatii ciudate

Nu mai este mult pana cand LG G4 va fi anuntat oficial. Pe langa detaliile oficiale pe care sud-coreenii de la LG le-au dat pana acum, au fost scapate pe internet informatii si fotografii din diverse surse. Imaginile de mai jos ne arata LG G4 in toata splendoarea lui si au fost publicate pe un [] Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt insotite de specificatii ciudate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Palatul Parlamentului din Bucuresti, printre cele mai putin cunoscute minuni arhitecturale ale lumii!

De curand, BBC a inclus Palatul Parlamentului din Bucuresti in topul celor mai putin cunoscute minuni arhitecturale ale lumii! Iata care sunt celelalte sase! .

Cele mai stylish femei la varsta a treia! Pare ca au descoperit elixirul tineretii!

De la Jane Birkin, Carolina Hererra sau Iman Chanel si pana la Jane Fonda, Diane Keaton ori Helen Mirren, iata care sunt femeile ce demonstreaza ca poti fi stylish chiar si la varsta a treia! .

Cele mai bune sfaturi pentru parole puternice vin direct de la Edward Snowden [VIDEO]

Edward Snowden, cunoscut de multi drept cel care a deconspirat programul masiv de spionaj al celor de la NSA, i-a oferit lui John Oliver cateva sfaturi legate de parole. in urma cu cateva zile, John Oliver a sustinut un interviu in Rusia cu Edward Snowden, ocazie cu care faimosul prezentator de emisiuni din America a [] Cele mai bune sfaturi pentru parole puternice vin direct de la Edward Snowden [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2347 seconds )