Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt insotite de specificatii ciudate

Playtech Playtech,
Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt insotite de specificatii ciudate

Nu mai este mult pana cand LG G4 va fi anuntat oficial. Pe langa detaliile oficiale pe care sud-coreenii de la LG le-au dat pana acum, au fost scapate pe internet informatii si fotografii din diverse surse. Imaginile de mai jos ne arata LG G4 in toata splendoarea lui si au fost publicate pe un [] Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt insotite de specificatii ciudate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend

Pentru ca Sarbatorile de Paste sa fie cat mai reusite, Playtech va prezinta cinci jocuri care va vortine ocupati pe tot parcursul weekend-ului. Pastele aproape a sosit, iar pentru multi dintre noi, asta inseamna un weekend petrecut acasa alaturi de familie. Este o perioada relaxanta si placuta, intr-adevar, dar intotdeauna se poate si mai bine. [] Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune carti de parenting: 10 lecturi esentiale pentru parintii vor sa-si inteleagacopiii

Cele mai bune carti de parenting includ lucrari semnate de expertul american Alfie Kohn, de scriitoarea de origine romana Michiela Poenaru si de dr. Speranta Farca, psihanalist specializat in relatia mama-copil.

Program TV de Paste. Cele mai bune filme de comedie

Program TV de Paste are cateva filme de comedie interesante. La HBO, de exemplu, va fi Noi suntem familia Miller.

Ghidul micului antreprenor: Cele mai bune orase pentru afaceri

Omul sfinteste locul, dar cat de mult conteaza si locul in succesul unei afaceri? Adevarul Financiar a realizat o analiza a atuurilor primelor 10 orase din Romania in care e bine sa incepi un business.

Cele mai bune trucuri ca sa arati impecabil de Paste. Ce recomanda specialistii pentru par, ochi, buze, sprancene sau ten obosit

Pentru a arata impecabil de Paste e suficient sa apelati la cateva trucuri simple, dar extrem de eficiente, lucruri care se pot face foarte bine si acasa, nu doar in saloanele de frumusete.

Cele mai bune sfaturi pentru parole puternice vin direct de la Edward Snowden [VIDEO]

Edward Snowden, cunoscut de multi drept cel care a deconspirat programul masiv de spionaj al celor de la NSA, i-a oferit lui John Oliver cateva sfaturi legate de parole. in urma cu cateva zile, John Oliver a sustinut un interviu in Rusia cu Edward Snowden, ocazie cu care faimosul prezentator de emisiuni din America a [] Cele mai bune sfaturi pentru parole puternice vin direct de la Edward Snowden [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ciudate destinatii turistice din Romania: paduri vizitate de extraterestri, castele bantuite, focuri care se aprind din senin, pietre vii

Cele mai ciudate destinatii din Romania merita descoperite de catre aventurierii din intreaga lume. Tara noastra ofera cateva destinatii inedite, unele mai cunoscute publicului larg, altele stiute doar de iubitorii unor astfel de fenomene stranii.

Cele mai avantajoase credite imobiliare: Prima Casa reajunge in prima liga

Daca la inceputul anului observam ca sunt in piata credite ipotecare standard mai bune in ceea ce priveste costurile decat cele oferite prin programul Prima Casa, acum creditele Prima Casa au reintrat in TOP.

De ce face iepurasul de Paste oua colorate - cele mai bunebancuri de Paste

Iepurasul este un animal simbol, pe care crestinii il asociaza cu sarbatoarea de Pasti, el fiind responsabil cu darurile aduse copiilor cu prilejul sarbatorii invierii Mantuitorului.

Simona Halep a depasit-o pe Maria Sharapova. Locul doi pentru romanca intr-un top american a celor mai bune jucatoare din circuitul profesional

Jurnalistii de la Bleacher Report au clasat-o pe Simona Halep, locul 3 WTA, pe locul doi, iar pe Maria Sharapova, locul 2 WTA, pe locul 3, intr-un top a celor mai bune jucatoare din circuitul profesionist inaintea de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )