Libnet.ro
UNICEF

07:00

HARTA VOTULUI. Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale

România Liberă România Liberă,
HARTA VOTULUI. Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale . continuă pe România Liberă

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale - Turul II - in fiecare judet din tara

Klaus Iohannis a castigat turul II al alegerilor prezidentiale 2014 cu circa 54%, potrivit numaratorii partiale a Biroului Electoral Central. In tara, insa, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit locul 1 in mai multe judete, iar in unele zone scorul a fost destul de strans. HotNews. ro va propune o harta interactiva cu rezultatele in fiecare judet din tara si un articol care centralizeaza toate rezultatele finale dupa turul II al alegerilor prezidentiale din Romania.

HARTA INTERACTIVA Barometrul turismului electoral la Turul II al alegerilor prezidentiale. Vezi statistica finala pe fiecare judet

La alegerile din 16 noiembrie - al doilea tur de scrutin al prezidentialelor din 2014 - pe listele suplimentare, acolo unde sunt trecut alegatorii care voteaza in alta localitate decat resedinta lor - au fost contabilizate 1. 066 de voturi, adica 10,49% din totalul celor exprimate pe tara. In Turul I ponderea era de 10,08%. Ca si atunci, judetele fruntase sunt si acum Ilfov, Cluj, Iasi, Timis, dar si judete fara centre universitare, fara prea multe atractii turistice si fara vreun grad ridicat de urbanizare/industrializare precum Olt, Giurgiu, Mehedinti, Calarasi, Dolj sau Valcea. Vezi pe HARTA situatia voturilor speciale in fiecare judet din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )