Libnet.ro
UNICEF

10:15

HASSAN ROUHANI: Iranul trebuie sa-i pedepseasca pe toti cei care se fac vinovati in catastrofa avionului doborat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HASSAN ROUHANI: Iranul trebuie sa-i pedepseasca pe toti cei care se fac vinovati in catastrofa avionului doborat

Presedintele iranian Hassan Rouhani a dat asigurari, marti, ca tara sa urmeaza sa-i pedepseasca pe toti cei vinovati de catastrofa aeriana a Boeingului ucrainean, doborat din greseala de o racheta iraniana la 8 ianuarie, in apropiere de Teheran, omorand toate cele 176 de persoane de la bordul aeronavei. continuă pe Ziarul Bursa

Paginademedia: Demisii la Pro TV Cluj. Toti cei trei corespondenti locali au parasit postul TV

Trei din trei. intreaga echipa de corespondenti Pro TV Cluj, formata din trei oameni, a plecat de la postul de televiziune. Cei trei oameni de la Cluj erau Stefan Pascuta, Raisa Humeniuc si Laura Goarna. Publicitate Din informatiile Paginademedia. ro, toti cei trei corespondenti si-au incheiat perioadele de preaviz la inceputul acestui an.

Vaduva lui Mihai Constantinescu, la prima petrecere dupa moartea artistului. I-a intristat pe toti cei de fata

Moartea lui Mihai Constantinescu din ultima jumatate a anului trecut a intristat o tara-ntreaga. Simona Secrier, vaduva sa, a trecut si inca trece prin clipe grele, dupa ce si-a luat adio pentru totdeauna de la sotul sau. Simona Secrier, singuratate zdrobitoare Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, in urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )