Libnet.ro
UNICEF

10:15

Paginademedia: Demisii la Pro TV Cluj. Toti cei trei corespondenti locali au parasit postul TV

Hotnews Hotnews,
 Paginademedia: Demisii la Pro TV Cluj. Toti cei trei corespondenti locali au parasit postul TV

Trei din trei. intreaga echipa de corespondenti Pro TV Cluj, formata din trei oameni, a plecat de la postul de televiziune. Cei trei oameni de la Cluj erau Stefan Pascuta, Raisa Humeniuc si Laura Goarna. Publicitate Din informatiile Paginademedia. ro, toti cei trei corespondenti si-au incheiat perioadele de preaviz la inceputul acestui an. continuă pe Hotnews

HASSAN ROUHANI: Iranul trebuie sa-i pedepseasca pe toti cei care se fac vinovati in catastrofa avionului doborat

Presedintele iranian Hassan Rouhani a dat asigurari, marti, ca tara sa urmeaza sa-i pedepseasca pe toti cei vinovati de catastrofa aeriana a Boeingului ucrainean, doborat din greseala de o racheta iraniana la 8 ianuarie, in apropiere de Teheran, omorand toate cele 176 de persoane de la bordul aeronavei.

Vaduva lui Mihai Constantinescu, la prima petrecere dupa moartea artistului. I-a intristat pe toti cei de fata

Moartea lui Mihai Constantinescu din ultima jumatate a anului trecut a intristat o tara-ntreaga. Simona Secrier, vaduva sa, a trecut si inca trece prin clipe grele, dupa ce si-a luat adio pentru totdeauna de la sotul sau. Simona Secrier, singuratate zdrobitoare Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, in urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, .

Alegeri pentru functia de Rector la Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti. Cine sunt cei trei candidati

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila UMF) anunta ca trei medici cunoscuti s-au inscris in alegerile pentru functia de rector de luna viitoare. Este vorba despre prof. univ. dr. Viorel Jinga, prof. univ. dr. Poiana Catalina si prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Alegeri la UMF Bucuresti: Cine sunt cei trei medici care candideaza pentru functia de rector

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila anunta ca trei medici cunoscuti s-au inscris pentru alegerile pentru functia de rector care vor avea loc luna viitoare. Este vorba despre prof. univ. dr. Viorel Jinga, prof. univ. dr. Poiana Catalina si prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, numele acestuia din urma aparand intr-o ancheta DNA, dar si intr-o investigatie a jurnalistilor Rise Project.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )