Libnet.ro
UNICEF

10:15

Hategan in mijlocul unui nou scandal

Online Sport Online Sport,
Hategan in mijlocul unui nou scandal

Arbitrul Ovidiu Hategan se afla in centrul unui nou moment controversat, dupa ce marti seara a condus la centru partida dintre CSKA Moscova si Real Madrid. continuă pe Online Sport

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: Modificari radicale aduse taxarii. Petrolistii au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita in biroul lui Liviu Dragnea. in semn de protest, petrolistii au parasit sala.

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: modificari radicale ar creste taxarea gazelor. Petrolistii au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita in biroul lui Liviu Dragnea.

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: Modificari radicale aduse taxarii. Petrolistii si ALDE au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita din nou in biroul lui Liviu Dragnea. in semn de protest, petrolistii au parasit sala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )