Libnet.ro
UNICEF

12:16

Hentesii satmareni printre cei mai priceputi la Festivalul de taiat porci de la Napkor

Adevărul Adevărul,
Hentesii satmareni printre cei mai priceputi la Festivalul de taiat porci de la Napkor

Traditionalul concurs international de taiat porci de la Napkor Ungaria), ajuns sambata la a XIV-a editie, a adunat sute de oameni atat din Ungaria cat si din Romania. Echipajele din Romania au fost reprezentate de localitatileViile Satu Mare, Ardud, Capleni si echipa comuna formata din GAL Sud-Vest Satu Mare si GAL Zona Satmarului, bucatarii fiind din localitatea Cehalut. Summary. continuă pe Adevărul

Biblioteca din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondaj online initiat de portalul BoredPanda. Duminica, aceasta.

Francezii, cei mai numerosi straini luati in evidenta de Serviciul pentru Imigrari Cluj in 2014

Serviciul pentru Imigrari Cluj are in evidenta 6171 cetateni Non-UE si cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene, Spatiului Economic European si Confederatiei Elvetiene. Cei mai multi cetateni straini inregistrati in evidenta anul acesta provin din Franta 857.

Surpriza Blizzard pentru cei mai vechi jucatori de World of Warcraft

Pentru a sarbatorizece ani de World of Warcraft, cei de la Blizzard au decis sa-si recompenseze cei mai fideli abonati la popularul MMORPG. intr-o perioada in care amatorii de jocuri online pot pierde timpul jucandu-se un amalgam de MMORPG-uri gratuite, Blizzard continua sa castige sume fabuloase de bani si sa lanseze actualizari la World of [].

Parlamentul, mai sarac cu 28 de alesi: Cei mai multi sunt la puscarie (VIDEO)

Parlamentul nostru este mai sarac cu 28 de alesi, 17 deputati si 11 senatori, la doi ani de la inceperea actualei legislaturi. Cei mai multi dintre ei au fost condamnati si, ulterior, arestati, altii au fost.

Clipul zilei: La un pas de moarte. Cei mai norocosi din lume

Vorba aceea: Noroc sa avem ca sanatate au avut si cei de pe Titanic :).

Povestea unuia dintre cei mai de temut interlopi din Romania : Ion Clamparu botosaneanul care a ridicat un imperiu al prostitutiei in Spania si Romania

Ion Clamparu originar din Botosani, a cladit una dintre cele mai temute retele de proxenetism din Spania. Anchetatorii spun ca racola fete din Romania si cu ele a construit un urias imperiu al prostitutiei chiar in inima Spaniei. Cautat prin interpol, botosaneanul s-a predat politistilor spanioli si a fost condamnat in 2012 la 30 de inchisoare.

Povestea unuia dintre cei mai de temut interlopi din Romania: Ion Clamparu, botosaneanul care a ridicat un imperiu al prostitutiei in Spania si in Romania

Ion Clamparu, originar din Botosani, a cladit una dintre cele mai temute retele de proxenetism din Spania. Anchetatorii spun ca racola fete din Romania si cu ele a construit un adevarat imperiu al prostitutiei chiar in inima Spaniei. Cautat prin Interpol, botosaneanul s-a predat politistilor spanioli si a fost condamnat, in 2012, la 30 de ani de inchisoare.

Topul bancilor si caselor de schimb unde puteti gasi cei mai ieftini franci elvetieni in acest weekend

Curs valutar franc elvetian. Pe piata interbancara, francul elvetian a inregistrat vineri un nou maxim istoric 4,42 lei, insa cusul s-a calmat in bancile comerciale si la casele de schimb. Adevarul va arata unde puteti gasi cele mai mici cotatii pentru francul elvetian in aceste zile de sfarsit de saptamana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )