Libnet.ro
UNICEF

01:05

Herta Muller, la terapie intensiva dupa ce a fost operata de urgenta in Germania

B1 B1,
Herta Muller, la terapie intensiva dupa ce a fost operata de urgenta in Germania

Scriitoarea Herta Muller se afla la terapie intensiva dupa ce, sambata, a suportat o interventie chirurgicala la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, potrivit Biroului de presa al Festivalului de. continuă pe B1

Scriitoarea Herta Muller, operata de urgenta in Germania

Scriitoarea Herta Muller a suportat, sambata, o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, in urma careia laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009 a fost internata la sectia de terapie intensiva, scrie Mediafax.

Herta Muller, operata de urgenta in Germania. Scriitoarea nu mai participa la Festivalul de Literatura de la Iasi

Scriitoarea Herta Muller a suportat, sambata, o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, in urma careia laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009 a fost internata la sectia de terapie intensiva.

Scriitoarea Herta Muller, operata de urgenta in Germania.

Scriitoarea Herta Muller a fost operata, sambata, de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania. Astfel, prezenta ei la Iasi, unde a acceptat participarea in cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere, nu mai este posibila la aceasta editie, potrivit Mediafax. ro. Prima editie a Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi, care se va desfasura in perioada 23 - 27 octombrie, va avea invitati importanti din Romania si strainatate, printre care se .

Scriitoarea Herta Muller, OPERATA DE URGENTA LA UN SPITAL DIN GERMANIA

Scriitoarea Herta Muller a suportat, sambata, o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, in urma careia laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009 a fo.

Timisorenii prezinta Tinuturile joase, de Herta Muller, la Karlsruhe

Proza de debut a Hertei Muller, Tinuturile joase, reprezinta productia Teatrului German de Stat Timisoara, lansat in finalul stagiunii 2011/2012.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )