Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scriitoarea Herta Muller, OPERATA DE URGENTA LA UN SPITAL DIN GERMANIA

Antena3 Antena3,
Scriitoarea Herta Muller, OPERATA DE URGENTA LA UN SPITAL DIN GERMANIA

Scriitoarea Herta Muller a suportat, sambata, o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, in urma careia laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009 a fo. continuă pe Antena3

Scriitoarea Herta Muller, operata de urgenta in Germania

Scriitoarea Herta Muller a suportat, sambata, o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, in urma careia laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009 a fost internata la sectia de terapie intensiva, scrie Mediafax.

Scriitoarea Herta Muller, operata de urgenta in Germania.

Scriitoarea Herta Muller a fost operata, sambata, de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania. Astfel, prezenta ei la Iasi, unde a acceptat participarea in cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere, nu mai este posibila la aceasta editie, potrivit Mediafax. ro. Prima editie a Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi, care se va desfasura in perioada 23 - 27 octombrie, va avea invitati importanti din Romania si strainatate, printre care se .

Herta Muller, operata de urgenta in Germania. Scriitoarea nu mai participa la Festivalul de Literatura de la Iasi

Scriitoarea Herta Muller a suportat, sambata, o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, in urma careia laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009 a fost internata la sectia de terapie intensiva.

Herta Muller, la terapie intensiva dupa ce a fost operata de urgenta in Germania

Scriitoarea Herta Muller se afla la terapie intensiva dupa ce, sambata, a suportat o interventie chirurgicala la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, potrivit Biroului de presa al Festivalului de.

Lasata sa moara cu copilul in ea. O romanca a murit cu zile intr-un spital din Italia

O romanca a murit cu zile intr-un spital din Italia. in urma cu aproape 1 luna, Mirela si sotul ei imparteau cu rudele si cu prietenii bucuria cu care asteptau al doilea copil. Tocmai aflasera ca va fi.

Timisorenii prezinta Tinuturile joase, de Herta Muller, la Karlsruhe

Proza de debut a Hertei Muller, Tinuturile joase, reprezinta productia Teatrului German de Stat Timisoara, lansat in finalul stagiunii 2011/2012.

Cum arata CASA NEAGRA din Germania

Mai multi artisti s-au gandit la un proiect care a starnit foarte multe controverse in Germania. Acestia au vopsit o casa parasita 100% in negru. Astfel, peretii, geamurile, acoperisul, chiar si cosul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )