Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hidroelectrica va cheltui 3,5 milioane de euro pentru un sistem IT

Hotnews Hotnews,
 Hidroelectrica va cheltui 3,5 milioane de euro pentru un sistem IT

Hidroelectrica va achizitiona un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence in valoare de 3,5 milioane euro. Astfel, incepand cu data de 19. 2014, anuntul de participare cu numarul 155643 la licitatia deschisa pentru achizitia ERP-ului poate fi accesat pe site-ul e-licitatie. ro. continuă pe Hotnews

Hidroelectrica: 3,5 milioane euro pentru modernizarea sistemului IT

Administratorul Judiciar va implementa in Hidroelectrica un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence in valoare de 3,5 milioane euro, arata un comunicat remis redactiei.

Venituri operationale nete de 27 milioane euro pentru AFI Europe in Romania

Mall-urile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si primele doua cladiri de birouri din parcul AFI Park din Bucuresti au fost evaluate, la sfarsitul lunii septembrie, la 522,5 milioane euro, au o rata de ocupare de 98% si au generat venituri operationale nete de peste 27 milioane euro in primele noua luni.

MFE: 190 milioane euro pentru locuitorii fostelor zone industrializate

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU), lanseaza patru apeluri de propuneri de proiecte dedicate, in special, locuitorilor din fostele zone industrializate. Finantarile disponibile se ridica la 190 milioane euro.

Comisia Europeana aloca Romaniei inca 262 de milioane de euro pentru constructia de autostrazi

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, a informat, joi, Reprezentanta CE la Bucuresti. Prin decizia semnata de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte.

Compania de drumuri plateste inca 26 de milioane de euro pentru autostrada construita de Bechtel

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va plati inca 26 de milioane de euro pentru finalizarea autostrazii construite de compania americana Bechtel. Este vorba de finalizarea lucrarilor la tronsonul de autostrada inaugurat acum 4 ani, cu luingimea de 52 de kilometri, intre Campia turzii si Gilau si lasat neterminat in proportie de 3%.

Comisia Europeana a acordat 260 de milioane de euro pentru constructia de autostrazi in Romania

Comisia Europeana a decis sa suplimenteze fondurile alocate Romaniei pentru constructia de autostrazi cu peste 260 de milioane de euro din fondurile de coeziune, contributia Executivului de la Bruxelles in acest sens ajungand la 439 milioane de euro.

CNADNR va plati inca 26 de milioane de euro pentru finalizarea celor 52 de kilometri de autostrada construiti de Bechtel

Compania Nationala de Drumuri Nationale si Autostrazi CNADNR) cauta constructor pentru finalizarea celor 52 de kilometric de autostrada construiti de Bechtel in Romania, deschisi circulatiei in 2009-2010, intre Campia Turzii si Gilau, si realizati in proportie de 97%, estimand ca va plati pentru aceste lucrari pana la 114,4 milioane de lei 25,9 milioane de euro), cu TVA.

CE a alocat inca 260 milioane de euro pentru constructia a doua autostrazi din Romania

Comisia Europeana a hotarat, in data de 18 noiembrie, sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, astfel ca 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte, arata un comunicat al institutiei remis redactiei.

UPDATE. Bucuresti: Acord de peste o suta de milioane de euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor

Serviciile de curatenie si intretinere pentru pasajele si podurile rutiere din Bucuresti vor costa pana la mai bine de o suta de milioane de euro, cu TVA, potrivit unui acord-cadru pe care Primaria Capitalei vrea sa-l incheie pentru o durata de patru ani.

Bucuresti: Acord de peste o suta de milioane de euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor

Serviciile de curatenie si intretinere pentru pasajele si podurile rutiere din Bucuresti vor costa pana la mai bine de o suta de milioane de euro, cu TVA, potrivit unui acord-cadru pe care Primaria Capitalei vrea sa-l incheie pentru o durata de patru ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )