Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comisia Europeana aloca Romaniei inca 262 de milioane de euro pentru constructia de autostrazi

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana aloca Romaniei inca 262 de milioane de euro pentru constructia de autostrazi

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, a informat, joi, Reprezentanta CE la Bucuresti. Prin decizia semnata de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte. continuă pe Hotnews

CE a alocat inca 260 milioane de euro pentru constructia a doua autostrazi din Romania

Comisia Europeana a hotarat, in data de 18 noiembrie, sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, astfel ca 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte, arata un comunicat al institutiei remis redactiei.

Comisia Europeana a acordat 260 de milioane de euro pentru constructia de autostrazi in Romania

Comisia Europeana a decis sa suplimenteze fondurile alocate Romaniei pentru constructia de autostrazi cu peste 260 de milioane de euro din fondurile de coeziune, contributia Executivului de la Bruxelles in acest sens ajungand la 439 milioane de euro.

CNADNR va plati inca 26 de milioane de euro pentru finalizarea celor 52 de kilometri de autostrada construiti de Bechtel

Compania Nationala de Drumuri Nationale si Autostrazi CNADNR) cauta constructor pentru finalizarea celor 52 de kilometric de autostrada construiti de Bechtel in Romania, deschisi circulatiei in 2009-2010, intre Campia Turzii si Gilau, si realizati in proportie de 97%, estimand ca va plati pentru aceste lucrari pana la 114,4 milioane de lei 25,9 milioane de euro), cu TVA.

Comisia Europeana suplimenteaza cu 260 mil. euro fondurile pentru constructia de autostrazi in Romania

Comisia Europeana a majorat fondurile alocate Romaniei pentru constructie de autostrazi cu peste 260 de milioane de euro din fondurile de coeziune, contributia totala ajungand astfel la 439 milioane de euro.

Comisia europeana va acoperi costurile de constructie pentru doua tronsoane de autostrada din Romania

Comisia Europeana va acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, a anuntat Reprezentanta CE la Bucuresti. Astfel, 262.

Comisia Europeana intentioneaza sa utilizeze dezvaluirile privind scandalul LuxLeaks in anchetele sale

Comisia Europeana considera legitima utilizarea in propriile anchete a informatiilor dezvaluite cu ocazia scandalului LuxLeaks privind sistemul de evaziune fiscala ce incrimineaza Luxemburgul, a anuntat joi comisarul insarcinat cu concurenta, Margrethe Vestager, citata de France Presse.

Comisia Europeana trimisa sa faca un nou proiect de buget al UE pe 2015, in lipsa unui acord Parlament - Consiliu

Parlamentul European nu a cazut de acord cu Consiliul Uniunii Europene privind viitorul buget al UE pe anul 2015, motiv pentru care Comisia Europeana se vede nevoita sa elaboreze un nou proiect de buget.

Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Organizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice ale UE, iar Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora privind votul de duminica, a declarat luni Margaritis Schinas, purtatorul de cuvant al Executivului UE.

Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, relateaza Mediafax.

Venituri operationale nete de 27 milioane euro pentru AFI Europe in Romania

Mall-urile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si primele doua cladiri de birouri din parcul AFI Park din Bucuresti au fost evaluate, la sfarsitul lunii septembrie, la 522,5 milioane euro, au o rata de ocupare de 98% si au generat venituri operationale nete de peste 27 milioane euro in primele noua luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )