Libnet.ro
UNICEF

19:45

Hidroelectrica furnizeaza astazi aproape jumatate din necesarul de energie al Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Hidroelectrica furnizeaza astazi aproape jumatate din necesarul de energie al Romaniei

Hidroelectrica produce marti, 20 martie, aproximativ jumatate din necesarul de electricitate al Romaniei, conform datelor publicate pe site-ul operatorului de transport al energiei electrice Transelectrica. in conditiile unui consum de 9. 604 MW, Hidroelectrica acoperea in marti dimineata, 4. 380 MW, reprezentand 45,60% din necesarul al tarii, se arata intr-un comunicat al companiei. continuă pe Hotnews

Hidroelectrica furnizeaza astazi aproape jumatate din necesarul de energie al Romaniei -*- Hidroelectrica furnizeaza astazi aproape jumatate din necesarul de energie al Romaniei

Hidroelectrica produce marti, 20 martie, aproximativ jumatate din necesarul de electricitate al Romaniei, conform datelor publicate pe site-ul operatorului de transport al energiei electrice Transelectrica. in conditiile unui consum de 9. 604 MW, Hidroelectrica acoperea in marti dimineata, 4. 380 MW, reprezentand 45,60% din necesarul al tarii, se arata intr-un comunicat al companiei.

Hidroelectrica a produs astazi aproape jumatate din necesarul de energie a tarii

Producatorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a produs marti aproximativ jumatate din necesarul de electricitate al Romaniei, conform datelor publicate pe site-ul operatorului de transport al energiei electrice Transelectrica.

Hidroelectrica furnizeaza aproape jumatate din energia tarii

Hidroelectrica produce astazi aproximativ jumatate din necesarul de electricitate al tarii, conform datelor publicate pe site-ul operatorului de transport al energiei electrice Transelectrica, se arata intr-un comunicat remsi astazi Redactiei.

Hidroelectrica furnizeaza marti aproape jumatate din energia tarii

Hidroelectrica produce astazi, 20 martie, aproximativ jumatate din necesarul de electricitate al Romaniei, conform datelor publicate pe site-ul operatorului de transport al energiei electrice Transelectrica.

CFR Calatori a anulat si astazi 11 trenuri, din cauza vremii

CFR Calatori mentine si marti decizia de anulare a unor trenuri din cauza vremii, astfel ca 11 garnituri de pe ruta Bucuresti -Constanta si retur si Faurei - Galati nu vor circula. In Gara de Nord din Bucuresti cateva trenuri au intarzieri intre 5 si 15 minute, relateaza news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )