Libnet.ro
UNICEF

05:46

Hidrologii avertizeaza! Cod rosu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Antena3 Antena3,
Hidrologii avertizeaza! Cod rosu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, un Cod rosu de inundatii pe rauri mici din judetul Caras Severin, avertizarea fiind valabila pana la ora 24:00. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a. continuă pe Antena3

Hidrologii avertizeaza! Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete din taravalabil pana joi noaptea

Hidrologii au instituit Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras Severin si Gorj, avertizarea urmand sa fie valabila, incepand de miercuri seara, de la ora 20:00, pana.

Alerta in Caras-Severin: Hidrologii au emis COD ROSU de inundatii. Autoritatile intervin(VIDEO)

Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pentru mai multe rauri din judetul Caras-Severin. Avertizarea de fenomene periculoase este valabila pana miercuri la miezul noptii. Ca urmare a.

Timis: Mai multe curti si gospodarii, inundate; o casa a fost lovita de fulger

Acoperisul unei case din satul Bobda, judetul Timis, a luat foc, miercuri seara, dupa ce a fost lovit de fulger, iar sapte gospodarii din localitatea Criciova au fost inundate. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru afluentii raului Timis.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Cod portocaliu de inundatii, incepand de miercuri seara. Cod galben de ploi in mai multe judete din tara

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, valabile de miercuri seara pana joi la ora 24.

Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portcaliu si Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Vreme capricioasa in intreaga tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile pentru mai multe judete din tara.

Cinci tineri din Gagauzia, retinuti dupa ce au spart mai multe locuinte din Chisinau. Pagubele aduse de catre acestia sunt estimate la 1,5 milioane de lei

Cinci tineri din Gagauzia, cu varsta cuprinsa intre 26 si 32 de ani, au fost retinuti pentru mai multe spargeri de locuinte. Acestia ar fi comis furturi din trei locuinte din Chisinau, iar prejudiciul se ridica la aproximativ 1. 000 de lei.

Aduce mai multe intrebari decat clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca a citit motivarea deciziei CCR in cazul procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, insa evaluarea nu este terminata, precizand ca, in aceasta etapa, motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari decat clarificari.

VIDEO Bataie din gelozie in centrul orasului: o tanara e jucata in picioare de mai multe femei de etnie roma si nimeni nu intervine

Imaginile cu mai multe femei de etnie roma care lovesc o tanara au starnit indignarea oamenilor din Babadag, judetul Tulcea. Oficialitatile au reusit sa descopere cine sunt agresoarele care apar in acele filmari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )