Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alimentatia proasta din Romania e mai usor de inteles cu acest studiu

Playtech Playtech,
Alimentatia proasta din Romania e mai usor de inteles cu acest studiu

Consumul in Romania e la un nivel ridicat, de orice fel. Chiar si asa, demersurile pentru o alimentatie mai buna nu sunt foarte avansate. Alimentatia romanilor este deficitara din multe puncte de vedere, dar cel mai important factor care influenteaza stilul de viata nesanatos este saracia. Ai putea crede ca este o particularitate a noastra, []. continuă pe Playtech

Cristi Danilet: S-au bagat atatia bani in redactarea codurilor, iar dupa trei ani gasesti ca au defecte: dezavantajeaza anumiti infractori din Romania

Interviul de mai jos are doua parti. In prima parte, judecatorul Cristi Danilet vorbeste despre nevoia de educatie juridica in randul elevilor si al tinerilor. A scris si o carte de educatie juridica, aparuta la Edtura Humanitas Legea pe-ntelesul tinerilor. Cea de-a doua parte a interviului este despre perspectiva tulbure a modificarii legilor justitiei si a celor penale si despre aberatiile care pot iesi de aici. Interviul se incheie cu aceste cuvinte: Pentru mine ca magistrat este clar ca modificarea acestor coduri nu vizeaza nicidecum interesul general al populatiei, ci strict interesele private, personale ale anumitor indivizi din Romania. Puteti cumpara cartea Legea pe-ntelesul tinerilor. Manual practic de educatie juridica si civica cu autograful autorului, de pe Giftbooks. ro .

Forumul Judecatorilor: Risc de colaps al magistraturii din Romania/ 2000 de oameni vor pleca imediat din sistem, inclusiv 90% din judecatorii Inaltei Curti, iar alti 2000 in urmatorii cinci ani

Corpul magistratilor va fi redus in proportie de cel putin 25% pe termen foarte scurt), va fi deprofesionalizat, prin renuntarea la examenele de promovare meritocratice, va fi surmenat, prin cresterea volumului de activitate, si va fi putea fi controlat prin seful Inspectiei Judiciare si prin Sectia speciala pentru cercetarea infractiunilor din justitie din cadrul PiCCJ, se arata intr-un raport dat publicitatii de Forumul Magistratilor din Romania. Acestea ar fi efectele combinate ale unor reglementari votate in legile justitiei, despre care FRJ spune ca pot fi dezastruoase pentru magistratura din Romania. 2000 de magistrati ar urma sa paraseasca imediat sistemul, inclusiv 90% din judecatorii Inaltei Curti iar alti 2000 vor pleca in urmatorii cinci ani, in primul rand din cauza coborarii pragului de vechime la acordarea pensiei de serviciu de la 25 la 20 de ani, fara limita de varsta. Citeste si Bomba cu ceas din legile justitiei care va goli parchetele si instantele superioare. Apare o noua categorie de tineri pensionari in justitie.

VAL DE ACCIDENTE pe soselele din Romania: Masini distruse, soferi grav raniti(VIDEO)

Val de accidente pe soselele din Romania. Trei barbati din Maramures au ajuns la spital dupa ce masina lor a lovit un cap de pod si s-a rasturnat. Se pare ca soferul s-a urcat baut la volan si a gonit pe.

Dai 7.000 de lei sau sotia ta moare: Caz incredibil intr-un spital privat din Romania (VIDEO)

Caz incredibil intr-un spital privat din Romania. Sotul unei femei care avea nevoie de urgenta de o operatie a fost obligat sa plateasca 7. 000 de lei pentru viata femeii. Medicul de garda i-a impus barbatului.

Dai 7.000 de lei sau SOTIA TA MOARE: Caz HALUCINANT intr-un SPITAL PRIVAT din Romania (VIDEO)

Caz incredibil intr-un spital privat din Romania. Sotul unei femei care avea nevoie de urgenta de o operatie a fost obligat sa plateasca 7. 000 de lei pentru viata femeii. Medicul de garda i-a impus barbatului.

Sistemul bancar din Romania a inregistrat, in 2017, un profit net de 5,4 miliarde de lei, cu 30% peste cel din 2016

Sistemul bancar din Romania a incheiat anul 2017 cu un profit net de 5,4 miliarde de lei, in crestere cu peste 30% fata de anul anterior, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). In acelasi timp, activele sistemului au atins un.

Guvernul a adoptat conditiile prin care Armata va cumpara corvete construite intr-un santier naval din Romania, la pachet cu modernizarea fregatelor. Costul programului: 1,6 miliarde de euro

Armata va cumpara patru corvete mutifunctionale si va moderniza cele doua fregate tip T22R din dotarea fortelor Navale, dupa ce Guvernul a adoptat HG-ul ce stabileste condiitiile specifice a procedurii de achizitie. Valoarea totala a proiectului de investitii este de circa 1,6 mld. Euro, inclusiv TVA si presupune construirea intr-un interval de sapte ani a celor patru corvete intr-un santier naval din Romania, prima urmand a fi livrata dupa 3 ani.

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Investitia incepe in acest an

Proiectul de buget al municipalitatii timisorene pentru anul 2018 va intra luni in dezbatere publica, printre investitii propuse a demara in acest an numarandu-se si realizarea unui sistem de transport urban i.

Se incearca decredibilizarea institutiilor judiciare, mai ales a Ministerului Public

Asociatia Procurorilor din Romania considera ca in ultima perioada s-a incercat decredibilizarea sistemului judiciar, in special a Ministerului Public, ceea ce constituie un atac la functionarea statului. Asociatia spune ca procurorii din Ministerul Public isi exercita atributiile cu buna-credinta, aparand drepturile cetatenilor.

Piata auto din Romania, crestere spectaculara de 66,4%

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa au crescut de doua ori mai rapid in luna ianuarie 2018 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )