Libnet.ro
UNICEF

01:05

Axinte de la Vacanta Mare, condamnat la inchisoare. Ce pedeapsa a primit si de ce

Playtech Playtech,
Axinte de la Vacanta Mare, condamnat la inchisoare. Ce pedeapsa a primit si de ce

Dupa ce actorul a semnat un acord de recunoastere a faptelor, Florin Petrescu cunoscut pentru rolul lui Axinte de la Vacanta Mare, a fost condamnat la inchisoare. Care a fost motivul condamnarii lui. Axinte de la Vacanta Mare, condamnat la inchisoare Axinte a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. in . continuă pe Playtech

Axinte de la Vacanta Mare, condamnat la inchisoare cu suspendare

Ion Petrescu, cunoscut pentru rolul Axinte din sketchurile grupului umoristic Vacanta Mare, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Asta dupa ce actorul a semnat un acord de recunoastere a acuzatiilor.

Propunere-soc! Vacanta mare, luata de acum de elevi! Ideea care da peste cap toate calculele

Prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, pune in dezbatere publica propunerea ca elevii sa intre acum in vacanta mare si sa faca orele ramase la vara.

Romanul care a gasit o comoara uriasa a fost recompensat. Ce suma de bani a primit dupa ce a gasit mii de monede de argint

Un roman a facut in vara anului 2013 o descoperire uluitoare. Iulian Enache, care gasit uriasa comoara cu monede vechi de 600 de ani a fost in sfarsit recompensat. Ce suma a primit romanul care a gasit mii de monede de argint in vara lui 2013, Iulian Enache a gasit 47. 000 de monede vechi de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )