Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brigitte Pastrama, decizie radicala. Cati bani castiga dupa casnicia cu Ilie Nastase

Playtech Playtech,
Brigitte Pastrama, decizie radicala. Cati bani castiga dupa casnicia cu Ilie Nastase

Brigitte Pastrama si-a scos la vanzare apartamentul de lux, achizitionat in timpul casniciei cu Ilie Nastase, despre care se spune ca l-ar fi primit cadou de la fostul tenismen, pentru a-i da bani fiului sau. Brigitte Pastrama, decizie radicala dupa scandalul cu fiul ei Brigitte Pastrama a scos la vanzare apartamentul de lux achizitionat in . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce afaceri imparte Anda Adam si sotul ei. Cati bani castiga Sorin si in ce domeniu a investit sume colosale

Dupa trei ani in care nu a avut loc de munca, Sorin a reusit sa faca rost de bani, pe care i-a investit intr-o firma de constructii, din care scoate un profit frumos. Sotul Andei Adam, condamnat la inchisoare pentru falsificare de carduri O vorba din batrani spune ca atunci cand ai noroc in dragoste, .

Cati bani castiga acum Andreea Esca in concediul medical. Suma este uriasa

De ce suma lunara se bucura Andreea Esca in concediu medical? Putini s-ar fi asteptat la asta. Iata suma fabuloasa de care se bucura cea mai cunoscuta stirista din Romania! Cati bani castiga Andreea Esca in concediu medical? Andreea Esca este emblema celui mai vechi si iubit post de televiziune. Aceasta a reusit ca peste .

Cati bani castiga sotia lui Traian Basescu. Munceste si la 68 de ani

Detalii nestiute ies la iveala despre sotia fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Astfel ca fosta Prima Doamna a tarii noastre, pe nume Maria Basescu, s-a angajat, iar job-ul sau este unul pe care multe femei si l-ar dori. Cati bani castiga sotia lui Traian Basescu Sotia fostului presedinte al Romaniei, pe nume Traian Basescu, .

EXCLUSIV Ce se intampla cu ucigasul Larisei Chelaru, la un an dupa ce a fost eliberat conditionat. Decizie radicala, dupa ce a ajuns sa aiba si el un copil si propria lui familie

In urma cu cateva zile, ucigasul Larisei Chelaru a scapat, definitiv, si de eliberarea conditionata, ispasindu-si pedeapsa. Playtech. ro a aflat care sunt planurile de viitor ale lui Robert Ciobanu si din ce intentioneaza sa isi castige existenta. A rapit, violat si ucis o fetita de 8 ani in 2005, sotii Chelaru mergeau la politie pentru .

Dani Mocanu, decizie radicala. Anuntul facut in urma cu putin timp

Dani Mocanu a reusit sa-si surprinda fanii serios de data asta. Ce decizie a luat cunoscutul cantaret de manele si cum i-a anuntat pe cei care il urmaresc in mediul online? Dani Mocanu, decizie radicala. Ce anunt a facut cantaretul? Cunoscutul cantaret de manele este mai hotarat decat niciodata sa isi schimbe viata. Acesta si-a .

EXCLUSIV Motivul pentru care Vulpita a fost data afara de la Acces Direct. Cati bani a luat in sase luni si ce legatura are Emily Burghelea cu decizia Mirelei Vaida

Telenovela Vulpita s-a sfarsit, dupa sase luni de emisie zilnica. Concedierea sotilor Stegaru a fost una cu scandal, iar impact. ro are toate detaliile. Vulpita, urmarita zilnic de milioane de telespectatori in ultimele sase luni, ratingul emisiunii Acces Direct Antena 1) a explodat, dupa ce, pe micile ecrane au aparut Veronica si Viorel Stegaru, doi soti .

Cati bani costa un meniu de nunta, facut de Chef Florin Dumitrescu, de la Chefi la Cutite

La doar 33 de ani, Chef Dumitrescu face bani pe banda rulanta si a reusit, in doar cativa ani, sa fie considerat unul dintre cei mai buni bucatari din Romania. Cati bani costa un meniu de nunta, facut de Chef Florin Dumitrescu Florin Dumitrescu face parte din formula magica de bucatari care a adus audiente .

Scandal intre SPP si SRI. Salariile sunt duble: cati bani in plus au castigat

Salariul anual al sefului Serviciului de Paza si Protectie a crescut cu 43. 451 de lei, ceea ce inseamna aproximativ 9. 000 de euro, in timp ce salariul sefului Serviciului Roman de Informatii a scazut cu aproximativ 6000 de euro. Diferenta de salariu, in alte institutii, ar putea duce la un adevarat scandal, nu si intre cele .

Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Teribilismul si goana cu viteze mari pe sosele se intampla peste tot in lume, inclusiv in Romania, dar asta impica si ruscul unor adevarate tragedii dar si plata unor amenzi substantiale. Amenzi mai mari pentru soferii din Romania, conform noul Cod Rutier Anul 2019 are o statistica neagra cand vine vorba de accidentele rutiere provocate .

Ce s-a intamplat acum cu averea Stelei Popescu. Cati bani valorau casele pe care le avea

Stela Popescu a muncit toata viata si de aceea a acumulat o avere impresionanta. Acum insa, toate proprietatile, bunurile si banii i-au revenit Doinei Maximilian, fiica adoptiva a raposatei actrite. Fiica Stelei Popescu are varsta de 65 de ani, dar se pare ca nu isi gaseste locul nicaieri. Ce s-a intamplat acum cu averea Stelei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )