Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia de la Patriarhie. A aparut asa in fata Patriarhului Daniel

Playtech Playtech,
Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia de la Patriarhie. A aparut asa in fata Patriarhului Daniel

Simona Halep a primit din partea Patriarhului Daniel Ordinul Crucea Patriarhala. Simona a mers la ceremonia organizata de Patriarhia Romana alaturi de parintii ei si a purtat o rochie scurta, cu maneci, de culoare rosie. Campioana de la Wimbledon a multumit pentru distinctia acordata. Simona Halep s-a imbracat cu o rochie rosie la ceremonia de . continuă pe Playtech

Simona Halep, decorata de Patriarhie cu Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni

Patriarhul Daniel a decorat-o, joi, pe Simona Halep cu cea mai inalta distinctie, Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni, cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale.

Simona Halep, ceremonie de decorare la Patriarhie, dupa victoria de la Wimbledon

Marea campioana Simona Halep a fost decorata de Preafericitul Daniel. Ceremonia de la Patriarhia Romana a fost una privata, asa cum a cerut familia campioanei. Simona Halep a primit Ordinul Crucea.

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic. Totul s-a intamplat dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a fost de-a dreptul ravisanta alaturi de Novac Djokovic, la Balul Campionilor organizat la Wimbledon in cinstea celor doi, dupa performantele obtinute. Jucatoarea romana de tenis a atras absolut toate privirile intr-o rochie neagra, lunga, cu un decolteu generos. Vezi AICI GALERIA FOTO COMPLETA! Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic .

Cine e misteriosul tanar care a fost tot timpul alaturi de Simona Halep la Wimbledon: Nu e ceva ce mi se intampla frecvent - FOTO

Simona Halep, castigatoareatrofeului de laWimbledon a aparut insotita tot timpul alaturi de un tanar misterior pe perioada turneuui. intr-un interviu pentru brinkwire. com, Simona a.

Gabriela Firea organizeaza un eveniment pentru Simona Halep, insa nu participa

Simona Halep isi va prezentatrofeul in fata fanilor pe Arena Nationala din Bucuresti. Ceremonia ar urma sa aiba loc miercurila ora 19:00, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

L-a cunoscut la Wimbledon si au stat tot timpul impreuna. Cine este tanarul nedezlipit de Simona Halep

Simona Halep a intrat in istorie odata cu castigul de la Wimbledon. Se pare ca unul din secretele succesului a fost prezenta unui tanar. Cine este acesta si ce declaratii a facut campioana noastra despre el? Cine este tanarul misterios care este nedezlipit de Simona Halep? Prezenta unui tanar alaturi de campioana noastra a trezit .

Simona Halep, luata la intrebari de Ion Tiriac pe National Arena despre meciul istoric de la Wimbledon. Ai pornit prima. De ce?

Simona Halep a venit cu premiul acasa! Istoria s-a scris zilele trecute, iar bucuria se traieste inapoi in Romania. Campioana noastra a venit la gala oficiala cu fanii sai pe Arena Nationala unde a fost luata la intrebari de Ion Tiriac. Simona Halep, luata al intrebari de Ion Tiriac, pe Arena Nationala Ai pornit prima .

Simona Halep, pe Arena Nationala, LIVE stream. De ce nu aduce si trofeul original

Simona Halep se intalneste cu fanii, miercuri, pe Arena Nationala, pentru a le prezenta trofeul de la Wimbledon. Zeci de mii de oameni sunt asteptati la evenimentul organizat la ora 19:00, care va fi transmis in direct de posturile de televiziune si care poate fi urmarit si Live stream. Va vom tine la curent cu .

VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa o invinga pe Serena Williams la Wimbledon. Lovitura cu care a ingenuncheat-o

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon si a castigat al doilea trofeu de Grand Slam din cariera. Lovitura cu care a ingenuncheat-o pe cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile a devenit viral pe internet, iar multi fani au comparat loviturile Simonei cu cele ale lui Rafael .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )