Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep, decorata de Patriarhie cu Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, decorata de Patriarhie cu Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni

Patriarhul Daniel a decorat-o, joi, pe Simona Halep cu cea mai inalta distinctie, Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni, cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale. continuă pe Hotnews

Simona Halep, decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, tenismenei Simona Halep, dupa castigarea Turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie de Biserica Ortodoxa pentru victoria de la Wimbledon

Patriarhia Romana a anuntat, luni, ca o va decora pe Simona Halep cu ordinul Crucea Patriarhala, cea mai inalta distinctie a Bisericii, ca urmare a succcesul obtinut la Wimbledon. Romanca Simona Halep a.

Simona Halep va fi decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind decorarea Simonei Halep cu cu Ordinul National Steaua Romaniei. Ceremonia va avea loc la o data ulterioara.

Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia de la Patriarhie. A aparut asa in fata Patriarhului Daniel

Simona Halep a primit din partea Patriarhului Daniel Ordinul Crucea Patriarhala. Simona a mers la ceremonia organizata de Patriarhia Romana alaturi de parintii ei si a purtat o rochie scurta, cu maneci, de culoare rosie. Campioana de la Wimbledon a multumit pentru distinctia acordata. Simona Halep s-a imbracat cu o rochie rosie la ceremonia de .

Simona Halep, ceremonie de decorare la Patriarhie, dupa victoria de la Wimbledon

Marea campioana Simona Halep a fost decorata de Preafericitul Daniel. Ceremonia de la Patriarhia Romana a fost una privata, asa cum a cerut familia campioanei. Simona Halep a primit Ordinul Crucea.

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie a statului roman de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Simona Halep a primit Crucea Patriarhala

In cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale, Simona Halep a primit Crucea Patriarhala din partea Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.

Patriarhul Romaniei i-a acordat Simonei Halep Crucea Patriarhala

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat jucatoarei de tenis Simona Halep cea mai inalta di.

Patriarhul Romaniei i-a acordat Simonei Halep Crucea Patriarhala

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat jucatoarei de tenis Simona Halep cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane, joi, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale, informeaza basilica. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )