Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pe Facebook si WhatsApp circula dezinformari despre furtuna din Bucuresti

Playtech Playtech,
Pe Facebook si WhatsApp circula dezinformari despre furtuna din Bucuresti

Televizoarele vuiesc despre furtuna din Bucuresti, care se apropie cu pasi repezi, dar au inceput sa apara si mesaje de dezinformare. inca de dimineata, la stiri ai vazut, cel mai probabil, materiale cu privire la o furtuna din Bucuresti, care ar putea fi la fel de puternica precum cea care a lovit vestul tarii in []. continuă pe Playtech

Pe cine invinovateste Gabriela Firea dupa haosul provocat de avertizarea de furtuna din Bucuresti

Primarul General al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a discutat, la postul de televiziune Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile pentru a preveni populatia cu privire la furtuna de miercuri seara, subliniind ca e de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti.

Un mesaj fals despre furtuna din aceasta seara se propaga pe retelele de socializare. Firea ameninta: O sa fac plangere penala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat intr-o conferinta de presa ca va face plangere penala impotriva celor care au raspandit mesajele false despre furtuna care se anunta in aceasta seara in Bucuresti. Am dispus si un audit informatic pentru a descoperi sursa, sa vedem cine a generat aceste mesaje care induc panica in randul bucurestenilor, a declarat edilul.

Ce spune directorul ANM despre furtuna anuntata in Bucuresti

Directorul ANM, Florinela Georgescu, tempereaza spaima de vijelie a bucurestenilor, apreciind ca, miercuri seara, este de astept o furtuna de vara, cu ploi torentiale si fulgere. Vantul nu va bat.

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera si in Romania, in urma furtunilor catastrofale care au avut loc in vestul tarii, a produs numeroase glume in randul ro.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Mesaje de alarmare despre vijelia din Capitala: Situatia ciclonului e mult mai grava decat s-a anuntat

Mai multi locuitori din Bucuresti au primit un mesaj de alarmare despre furtuna, care pare a fi spam, de la un numar necunoscut. Buna! Am un client care lucreaza direct cu Firea in PMB si.

EXCLUSIV. Explicatiile directorului ANM despre furtuna produsa in vestul Romaniei: in mai putin de jumatate de ora, temperatura a scazut de la 32 grade la 16

Elena Mateescu, director executiv ANM, a vorbit luni la Antena 3 despre fenomenul care a provocat furtuna din vestul tarii. Meteorologul sustine ca temperatura a scazut rapid, viteaza de deplasare a norilor.

Furtuna din vestul tarii a afectat familiile vedetelor

Furtuna deosebit de violenta din vestul tarii a lasat in urma 8 morti, aproape 140 de raniti si multi pagubiti, printre acestia si rude ale unor vedete cunoscute din showbiz. Iata despre cine este vorba! .

Gabriela Firea: Informatiile aparute pe retelele de socializare, ca furtuna din aceasta seara va fi mai grava decat am anuntat, sunt toxice si neadevarate. Vom face plangere penala

Informatiile aparute pe retelele de socializare potrivit carora furtuna din aceasta seara va fi mai grava fata de ce a anuntat Primaria Capitalei sunt toxice si neadevarate a declarat primarul general, Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca va face plangere penala impotriva celor care le-au raspandit.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )