Libnet.ro
UNICEF

11:15

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii. continuă pe Ziarul Bursa

Efect al eliminarii pazei in scolile din sectorul 4 - activitatea cluburilor sportive este blocata

Cluburile sportive care isi desfasoara activitatea in scolile din Sectorul 4 din Capitala sunt blocate din cauza lipsei pazei in institutiile de invatamant, potrivit gsp. ro. Unul dintre conducatorii de club din Sectorul 4, Bogdan Lavric, presedinte la clubul Artesania, a explicat situatia.

Anuntul facut de Gabriela Firea dupa furtuna din Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre efectele furtunii din Bucuresti, dar si despre felul in care s-a actionat pentru.

Toate scolile din judetul Prahova vor fi inchise, joi, din cauza codului portocaliu de furtuna

Scolile din judetul Prahova, aflat sub cod portocaliu de furtuna, vor ramane inchise, joi dimineata, au anuntat autoritatile judetene, la finalul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiile meteo. De la 16.00, in judet intra in vigoare un Cod Portocaliu

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiilor meteo! Inspectoratul a decis inchiderea scolilor de urgenta incepand de la ora 14. 00 si pana la ora 16. 00, ca toti.

Decizie de ultima ora luata de primarul Gabriela Firea

Decizie de ultima ora luata de primarul Capitalei Gabriela Firea. Edilul a cerut ca scolile din Bucuresti sa se inchida de la ora 17. 00, din cauza conditiilor nefavorabile ale vremii.

Pe cine invinovateste Gabriela Firea dupa haosul provocat de avertizarea de furtuna din Bucuresti

Primarul General al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a discutat, la postul de televiziune Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile pentru a preveni populatia cu privire la furtuna de miercuri seara, subliniind ca e de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti.

Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo. Scolile din judetul Prahova vor ramane inchise si joi dimineata

Update: Scolile din Prahova raman inchise si maine dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Update: Si scolile din Vrancea s-au inchis de la ora 15. 00, in timp ce.

Codul portocaliu de furtuna inchide scolile din Prahova si joi

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca toate scolile de pe judetul Prahova ca masura de preventie pentru ca ANM a emis cod portocaliu de furtuna. S-a luat decizia, prin.

Scolile din Dambovita si Prahova au fost inchise miercuri dupa-amiaza

Unitatile scolare din Dambovita au fost inchise, miercuri, dupa ora 13,00, judetul fiind sub avertizare Cod Portocaliu de precipitatii, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul scolar general Sorin Ion.

Haos in traficul din Bucuresti. Masinile stau bara la bara. Ce se intampla acum

Este haos in aceste momente in traficul din Capitala. Circulatia rutiera se desfasoara cu mare dificultate in nordul Capitalei, in zona Pietei Presei Libere, iar soferii stau bara la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )