Libnet.ro
UNICEF

14:00

Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricai Dancila. Cine se ocupa de imaginea sefei PSD

Playtech Playtech,
Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricai Dancila. Cine se ocupa de imaginea sefei PSD

Staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a fost macinat de mai multe scandaluri in ultima perioada. Mihai Fifor a fost inlocuit din postul de sef de campanie, iar Lia Olguta Vasilescu a fost si ea la un pas sa renunte dupa ce sotul ei, Claudiu Manda, a facut-o proasta pe Dancila, de fata cu mai . continuă pe Playtech

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! De ce a facut puscarie tatal candidatei PSD

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

Cum a ajuns fiul Vioricai Dancila consilier la Curtea de Conturi. Reactia neasteptata a candidatei PSD, cand a fost intrebata daca ea l-a angajat acolo

Viorica Dancila a oferit o declaratie neasteptata despre fiul sau, Victor, despre care a explicat cum a ajuns sa fie angajat drept consilier la Curtea de Conturi. Candidatul la prezidentiale din partea PSD a spus, in aceasta marti, ca nu ea a fost cea care l-a pus in aceasta functie. Cum a ajuns fiul Vioricai .

Raluca Turcan, versiunea liberala a Vioricai Dancila

Vicepremierul Raluca Turcan a comis-o in stilul Vioricai Dancila. Liberala s-a exprimat intr-o manie.

Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricai Dancila, o revarsare de mahalagism, tatism si minciuna

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la RFI ca dezbaterea Vioricai Dancila a fost o revarsare de tatism si ca, in acest context, intelege de ce presedintele Klaus Iohannis nu a dorit o confruntare cu.

Victor Rebengiuc, la RFI: Dezbaterea Vioricai Dancila a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, la RFI, ca prestatia Vioricai Dancila la conferinta maraton de marti a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului.

Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca pozitia Vioricai Dancila vizavi de diaspora din conferinta electorala de marti a fost infioratoare, catalogand discursul.

Scandal pe angajarea fiului Vioricai Dancila. Rares Bogdan, replica dura: Ce ii recomanda pe acesti copii?

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019 a oferit declaratii surprinzatoare, in seara de marti, legate de angajarea propriului sau fiu in functia de consilier, la Curtea de Conturi. Scandalul care a fost starnit pe fondul unei asemenea dezvaluiri a fost comentat si de catre Rares Bogdan. Fostul prezentator TV de la Realitatea a avut .

Momentul dezbaterii. Raspuns spumos al Vioricai Dancila dupa ce a fost intrebata daca Dragnea a fost un om nociv pentru Romania

Schimb spumos de replici la dezbaterea Vioricai Dancila. intrebata de jurnalistul Dan Bucura daca Liviu Dragnea a fost un om nociv pentru Romania, fostul premier a venit cu un raspuns neasteptat. Candidatul PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )