Libnet.ro
UNICEF

05:30

O romanca vaccinata anti-Covid-19 rupe tacerea. Cum s-a simtit dupa administrare si ce simptome a avut

Playtech Playtech,
O romanca vaccinata anti-Covid-19 rupe tacerea. Cum s-a simtit dupa administrare si ce simptome a avut

Vaccinul anti-COVID-19 a devenit cel mai dezbatut subiect din ultimele zile. intr-adevar, mai este putin timp si acesta ar trebui sa soseasca in Romania, motiv pentru care, cetatenii trebuie sa cunoasca cat mai multe informatii despre el si posibilele efecte pe care le-ar putea produce. O romanca s-a oferit voluntar pentru testarea cu acest vaccin, . continuă pe Playtech

Alexandra Stan rupe tacerea. De ce au crescut cazurile de violenta domestica in pandemie

Alxandra Stan a fost insasi victima unui act de violenta domestica, acum cativa ani. Artista a ramas insa marcata de incident, iar in prezent lupta pentru drepturile femeilor. Alexandra Stan rupe tacerea Astfel, cu ocazia Zilei Internationale impotriva violentei domestice, aceasta a vorbit despre modul in care fenomentul a luat amploare pe timp de pandemie, .

D-asta a plecat luni din emisiune? Mihai Gadea rupe tacerea: E pe un pat de spital

Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei rupe tacerea despre ce s-a intamplat, de fapt, in emisiunea de luni. Care este motivul pentru care Mihai Gadea a plecat din platou?! De ce a plecat Mihai Gadea din emisiune Luni seara, telespectatorii Antenei 3 au avut parte de un moment ciudat. Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, a parasit .

Delia rupe tacerea despre banii ceruti Guvernului. Pentru cine ar fi, de fapt

Delia rupe tacerea despre banii ceruti Guvernului, alaturi de alti artisti. Celebra cantareata si jurata de la X Factor si iUmor spune pentru cine ar fi, de fapt, acestia. Internautii au judecat-o imediat. Ce spune Delia despre banii ceruti Ministerului Culturii Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care artistii cer Ministerului Culturii sa acorde schema de .

Pepe rupe tacerea. Adevarul despre scandal si bataie e altul, de fapt. Ce i-a facut Raluca

Pepe vine cu detalii despre separarea lui de mama copiilor. Ce spune artistul despre scandalul in care se afla si despre bataia despre care se zvoneste? Se pare ca adevarul este altul. Ce i-a facut, de fapt, Ralucai? Pepe spune adevarul despre bataia adresata sotiei Pepe rupe tacerea si trece dincolo de declaratiile sale de .

Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a incheiat. Fostul vicepresedinte Pfizer rupe tacerea

Un fost presedinte al companiei Pfizer, companie farmaceutica care ar avea gata un prim vaccin impotriva covid, demonteaza aparitia acestuia, precum si pandemia. Michael Yeadon spune ca nu mai este nevoie de un vaccin, pentru ca pandemia s-a incheiat inainte de a fi inceput. Omul de stiinta sustine ca 30% din populatie are deja in .

Meghan Markle a pierdut sarcina! Sotia Printului Harry rupe tacerea despre drama ei

In timp ce-l strangeam la piept pe primul meu copil, stiam ca il pierd pe al doilea, a scris Meghan Markle, intr-un articol pentru New York Times. Aceasta a povestit despre avortul spontan si cum l-a vazut pe Harry plangand cu lacrimi de sange. Tragedie in familia regala britanica. Meghan Markle a pierdut sarcina. L-am .

Raed Arafat rupe tacerea despre aglomeratia de luni seara de la metrou. Ce trebuie sa faca cetatenii dupa astfel de incidente

Incident grav la metrou luni seara, dupa aparitia unei defectiuni la sine pe segmentul dintre statiile de metrou Mihai Bravu si Dristor 1. in urma acestei probleme aparute, sute de calatori s-au ingramadit pe peroanele neincapatoare ale statiei de metrou Dristor 1. Circulatia a revenit la normal dupa mai mult de trei ore Evenimentul nefericit .

Raed Arafat rupe tacerea despre eficienta vaccinului anti-COVID-19. Ce trebuie sa stie toti romanii care doresc sa se vaccineze

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de luni despre campania de vaccinare anti-covid19, care va incepe odata ce vaccinul va ajunge in Romania. Seful DSU da asigurari cu privire la siguranta pacientilor care vor dori sa se vaccineze, sustinand ca orice informatie va fi comunicata transparent catre populatie. Vom folosi ce va folosi toata .

Vladimir Putin rupe tacerea. Ce spune despre alegerile Trump-Biden din America

Vladimir Putin a rupt si a spus tot despre alegerile Trump-Biden din America. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus la televiziunea de stat, ca este pregatit sa lucreze cu oricine are increderea poporului american. De asemenea, liderul rus a precizat ca il va felicita pe castigatorul alegerilor din SUA in momentul in care formalitatile se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )