Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vladimir Putin rupe tacerea. Ce spune despre alegerile Trump-Biden din America

Playtech Playtech,
Vladimir Putin rupe tacerea. Ce spune despre alegerile Trump-Biden din America

Vladimir Putin a rupt si a spus tot despre alegerile Trump-Biden din America. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus la televiziunea de stat, ca este pregatit sa lucreze cu oricine are increderea poporului american. De asemenea, liderul rus a precizat ca il va felicita pe castigatorul alegerilor din SUA in momentul in care formalitatile se . continuă pe Playtech

Cristi Borcea rupe tacerea despre dependenta lui. E mai rau ca o femeie: Nu am niciodata suficiente

Cristi Borcea a rupt tacerea in ceea ce priveste dependenta pe care a capatat-o. Omul de afaceri este dependent de ritualurile de ingrijire a tenului, mai ales de mastile pentru fata, despre care spune ca nu are niciodata suficiente. Cristi Borcea recunoaste ca este un cuceritor cand vine vorba de femei. Ce il recomanda Cristian .

Noua iubita a lui Alin Oprea rupe tacerea. Prima reactie dupa divortul anului: nu s-a mai abtinut

Alin Oprea si-a gasit fericirea si linistea in noua sa partenera. Scandalul cu mama copiilor sai s-a calmat, desi nu s-a rezolvat in totalitate, dar cu toate astea cantaretul a reusit sa dea trecutului acuzatiile si jignirile primite si sa se bucure de femeia care i-a adus linistea in cea mai mare furtuna. Ce spune .

Vladimir Putin, acces de tuse in timpul sedintei despre coronavirus. Ce spune Kremlinul -VIDEO

Vladimir Putin i-a facut pe multi sa ridice din spranceana in timpul unei sedinte televizate pe tema pandemiei de coronavirus, dupa ce a fost lovit de un acces de tuse, liderul de la Kremlin luptandu-se sa-si termine frazele.

Rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 20 de ani

Se apropie de sfarsit?! Toata lumea vorbeste despre rusinea istorica traita de Vladimir Putin. Nu s-a mai intamplat asa ceva de mai bine de doua decenii. Popularitatea lui Vladimir Putin, la cel mai scazut nivel Era Putin pare sa se apropie de sfarsit. Pandemia de coronavirus a facut ca popularitatea liderului de la Kremlin sa .

Vladimir Putin, noi amenintari spre Romania. SUA este tinta finala dupa ultimul gest al lor

Romania se afla printre cele 34 de state din tratatul Cer deschis, cu privire la retragerea SUA, la care Rusia a lansat un avertisment. Avertismentul a fost dat de catre seful delegatiei ruse la negocierile de la Viena pe probleme de securitate militara. Acesta anunta represalii severe impotriva tarilor ramase in acest acord. Vladimir Putin, .

Rusia: Vladimir Putin a promulgat majorarea impozitelor pentru veniturile mari

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni o lege care majoreaza impozitele pentru venituri mari, anuntata in aceasta vara, si care reprezinta o prima lovitura data cotei unice de impozitare, cu care Rusia se mandrea, scrie AFP.

CORONAVIRUS |Vladimir Putin, la summitul G20: Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, sambata, liderilor G20 ca Rusia este pregatita sa ofere vaccinul sau impotriva noului coronavirus, Sputnik V, si altor tari care au nevoie de el pentru a.

Vladimir Putin, intrerupt de un acces de tuse in timpul unui discurs. Oficialii de la Kremlin neaga faptul ca presedintele rus ar avea probleme de sanatate (VIDEO)

Starea de sanatate a presedintelui Vladimir Putin starneste,din nou, ingrijorare. in timpul ultimului discurs pe care l-a tinut in cadrul uneivideoconferinte cu inalti oficiali rusi, liderul a.

VIDEO Vladimir Putin, acces de tuse in timpul unei videoconferinte

Presedintele Rusiei se afla intr-o video conferinta cu oficiali ai statului cand a avut un acces de tuse. Momentele au ridicat semne de intrebare cu privire la starea de sanatate a lui Vladimir Putin.

Ce nu ti se spune despre COVID-19, de fapt. Cum ar fi totul o minciuna pentru bani si pentru panica

Avand in vedere sanatatea natiunii in joc, s-a dezvaluit saptamana aceasta ca GCHQ a incorporat o echipa in Downing Street pentru a oferi lui Boris Johnson actualizari in timp real pentru a combate amenintarea emergenta si in schimbare reprezentata de Covid-19. Analistii de informatii vor examina cantitati mari de date pentru a se asigura ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )