Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hillary Clinton, un avans de 5% in sondaje fata de adversarul sau, Donald Trump

B1 B1,
Hillary Clinton, un avans de 5% in sondaje fata de adversarul sau, Donald Trump

Intr-un ultim sondaj, candidata Hillary Clinton se pare ca are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump, in cursa prezidentiala a Statelor Unite. Sondajul arata putine evolutii dupa pr. continuă pe B1

SUA: Hillary Clinton are un avans de 5% fata de Donald Trump intr-un ultim sondaj

Candidata democrata Hillary Clinton are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump in cursa prezidentiala americana, potrivit ultimului sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat publicitatii vineri, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. Sondajul arata putine evolutii dupa dezbaterea prezidentiala de luni, prima dintr-o serie de trei inainte de alegerile de la 8 noiembrie.

Madonna a pozat TOPLESS pentru a-si indemna fanii americani sa voteze cu Hillary Clinton la alegerile prezidentiale (FOTO)

Madonna a pozat topless pentru a-i indemna pe americani sa voteze cu Hillary Clinton la alegerile prezidentiale de pe 8 noiembrie, informeaza revista People. Artista in vasrta de 58 de ani a.

Madonna a pozat topless pentru a-si indemna fanii sa o voteze pe Hillary Clinton: Traiesc pentru ea, votez pentru inteligenta FOTO

Madonna 58 de ani) a urmat exemplul dat de Katy Perry 31 de ani) si a pozat goala pentru a indemnat americanii sa iasa la vot in sprijinul candidatei Hillary Clinton.

Donald Trump face afirmatii rautacioase la adresa unei sustinatoare a lui Hillary Clinton

Candidatul pentru presedintia Statelor Unite ale Americii , Donald Trump, si-a completat criticile adresate unei foste castigatoare la Miss Universe, Alicia Machado, cea care o sustine pe adversara acestuia,.

Alegeri SUA. 95 de minute de meci neintrerupt. Runda castigata de Hillary Clinton; Trump, in corzi

Candidata democrata a dominat prima dezbatere prezidentiala si, desi nu a marcat un KO, l-a bagat in corzi de republican, care a parut in defensiva in fata rivalei sale, in confruntarea dintre cei doi pretendenti la Casa Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )