Libnet.ro
UNICEF

21:00

Hillary Clinton a pierdut alegerile, dar a castigat votul popular cu un avans de 136.053 de sufragii in fata lui Trump

România Liberă România Liberă,
Hillary Clinton a pierdut alegerile, dar a castigat votul popular cu un avans de 136.053 de sufragii in fata lui Trump

Candidata Partidului Democrat, Hillary Clinton, a pierdut alegerile prezidentiale, dupa ce a obtinut cu 71 de electori mai putin decat rivalul republican, desi a strans cu 136. 053 mai multe sufragii in toate statele americane prin comparatie cu Donald Trump. continuă pe România Liberă

Hillary Clinton castiga alegerile in California! Lucrurile se mai echilibreaza, dar Donald Trump ramane favorit!

Victorie importanta pentru Hillary Clinton in statul California, stat care ofera cel mai mare numar de electori in cursa prezidentiala americana. Astfel, lucrurile se mai echilibreaza intre.

Alegeri SUA: in ciuda faptului ca a pierdut presedintia, Hillary Clinton a castigat votul popular pentru o diferenta mica (FOTO)

Donald Trump a devenit al 45-lea presedinte al Statelor Unite dupa ce s-a impus in alegerile prezidentiale de marti. Candidatul republican a reusit sa castige peste 279 de electori in Colegiul El.

Rezultate alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Presedintele nostru va fi Donald Trump

Democrata Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale si a declarat ca urmatorul presedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Desi a castigat votul popular, fostul secretar de stat a precizat ca respecta complet principiul constitutional al unei tranzitii de putere pasnice si recunoaste rezultatele acestor alegeri prezidentiale.

Rezultate alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea

Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea intr-o conversatie telefonica cu Donald Trump. Republicanul Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite dupa ce a obtinut voturile 278 de electori din 270 cat avea nevoie. Miliardarul a castigat atat votul popular cat si pe cel din Colegiul Electoral.

LIVE TEXT Alegeri SUA: Statele Unite isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Scrutinul incepe oficial la ora 11:00 GMT. Hillary Clinton, creditata cu prima sansa, in cel mai recent sondaj

Americanii sunt asteptati marti la vot pentru a alege cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Din totalul de 218 milioane de cetateni eligibili sa isi exprime dreptul la vot, aproximativ 145 de milioane s-au inscris pe liste pentru a se prezenta la urne. Statele Unite folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, al cetatenilor, si unul al electorilor, in care voteaza reprezentanti alesi pentru a sustine un candidat din fiecare stat - asa-numitii electori. Cel mai recent sondaj, dat publicitatii de Reuters/Ipsos cu doar cateva ore inaintea alegerilor, o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump. ----------------------Ora 8:40: Scrutinul incepe oficial la 06:00 11:00 GMT) pe coasta estica a SUA. 7 alegatori din Dixville Notch, localitate situata la frontiera nord-estica a SUA in Muntii Appalachi, au lansat simbolic alegerile prezidentiale, votand in cursul noptii de luni spre marti, relateaza AFP.

FOTO + VIDEO. Alegeri pentru Casa Alba. Peste 145 de milioane de americani isi aleg presedintele. Hillary Clinton are un usor avans. Fiul lui Trump a postat o poza a buletinului de vot

Hillary Clinton a castigat alegerile in insula Guam, ceea ce reprezinta un rezultat simbolic pentru Statele Unite. Candidata democrata Hillary Clinton a obtinut 71,63% din voturi in insula Guam, iar republicanul Donald Trump 24,16%, dupa numararea tuturor celor 32. 0721 de voturi din acest teritoriu american din Pacific.

A mers la Madonna pentru SEX ORAL, facand dovada ca a votat-o pe Hillary Clinton. RASPUNSUL artistei l-a lasat pe barbat fara cuvinte (FOTO)

Desi Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidentiale din SUA in fata lui Donald Trump, fanii nu au uitat de promisiunea facuta de Madonna celor care fac dovada ca au votat-o pe candidata.

LIVE TEXT Alegeri SUA: Americanii isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Sectiile de votare s-au deschis la ora 13:00 (ora Romaniei). Hillary Clinton, creditata cu prima sansa in fata lui Donald Trump

Americanii sunt asteptati marti la vot pentru a alege cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Alegerile au loc la capatul a 511 zile de campanie electorala care a bulversat America, marcata de derapajele din discursul candidatului republican, dar si de ancheta FBI privind e-mail-urile candidatei democrate. Cel mai recent sondaj Reuters) o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton 69 de ani) cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump 70 de ani). ----------------------Ora 00:00 Wall Street a crescut marti, dupa o sesiune ezitanta, investitorii fiind cu ochii pe rezultatul votului: Dow Jones a castigat 0,40%, iar Nasdaq 0,53 %. Ora 23:25 Asa cum a facut si in timpul campaniei, Trump a lasat de inteles si pe ultima suta de metri ca exista posibilitatea de a nu accepta rezultatul alegerilor, declarand ca ar fi vazut rapoartele de nereguli de vot, potrivit Reuters. Ora 21:39 Plangere impotriva lui Eric Trump, fiul candidatului republican, dupa ce a postat pe Twitter o poza cu buletinul sau de vot The Guardian).

Hillary Clinton, prima reactie dupa infrangerea in alegerile prezidentiale: L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra. Trebuie sa aparam valorile americane |FOTO+VIDEO

L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra, a declarat Hillary Clinton la inceputul mesajului pentru electoratul ei, in discursul in care si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale din SUA.

Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale, cu o zi inainte de vot

Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump, potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )