Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri SUA: in ciuda faptului ca a pierdut presedintia, Hillary Clinton a castigat votul popular pentru o diferenta mica (FOTO)

B1 B1,
Alegeri SUA: in ciuda faptului ca a pierdut presedintia, Hillary Clinton a castigat votul popular pentru o diferenta mica (FOTO)

Donald Trump a devenit al 45-lea presedinte al Statelor Unite dupa ce s-a impus in alegerile prezidentiale de marti. Candidatul republican a reusit sa castige peste 279 de electori in Colegiul El. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. Ce le-au promis Hillary Clinton si Donald Trump americanilor

De-a lungul timpului s-a dovedit ca americanii sunt atenti, in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, mai mult la politicile interne, in special cele economice, pe care le promoveaza candidatii decat la politica externa. Din pacate, atacurile la persoana in aceasta campanie furibunda dusa de democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au acoperit dezbaterile serioase.

Alegeri SUA: americanii decid cine castiga batalia Clinton - Trump

Hillary Clinton conduce cu 206 la 164 in predictiile publicatiilor americane privind voturile electorilor din SUA, scrie The Telegraph. De asemenea, ultimele sondaje nationale dinaintea alegerilor pozitionau candidatul democrat cu 3 procente inaintea.

Alegeri SUA 2016. Ce au declarat Hillary Clinton si Donald Trump dupa ce au votat FOTO VIDEO

Cei doi candidati la prezidentialele americane, democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, au votat la New York. Prima s-a prezentat la urne Hillary Clinton, iar peste trei ore, dar la alta sectie de votare, a venit si Donald Trump.

Alegeri SUA: schimbare de situatie in proiectiile privind votul. Donald Trump devine al 45-lea presedinte american

Donald Trump ar fi castigat alegerile din Statele Unite, cu 276 la 218, conform unor sondaje publicate de Associated Press si Washington Post, iar Hillary Clinton si-ar fi recunoscut infrangerea. Cum arata harta statelor care l-au propulsat pe Trump al.

SUA: FBI a decis ca emailurile lui Hillary Clinton nu o incrimineaza cu nimic. Donald Trump: Ea este protejata de un sistem fals

FBI isi mentine recomandarea de nepunere sub acuzare a candidatului democrat la presedintia SUA, Hillary Clinton, pentru folosirea unui server privat in perioada mandatului de secretar de Stat. FBI a.

Alegeri SUA 2016. Trump si Clinton au pregatit petreceri de victorie complet diferite

Cei doi candidati la presedintia SUA, Hillary Clinton si Donald Trump, se pregatesc complet diferit sa isi sarbatoreasca eventuala victorie in alegeri. Spre uimirea tuturor, Trump a planificat o petrecere relativ mica, fata de cea a rivalei sale democrate.

Tragedia din clubul Colectiv, mentionata in telegramele Wikileaks: Fostul ambasador al SUA, Mark Gitenstein, i-a cerut sprijin pentru victime lui John Podesta, actualul sef de campanie al lui Hillary Clinton

Tragedia din clubul Colectiv este mentionata in telegramele Wikileaks facute publice in cadrul scandalului e-mail-urilor lui Hillary Clinton, candidata democrata la presedintia SUA. Potrivit.

LIVE TEXT Alegeri SUA: Statele Unite isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Scrutinul incepe oficial la ora 11:00 GMT. Hillary Clinton, creditata cu prima sansa, in cel mai recent sondaj

Americanii sunt asteptati marti la vot pentru a alege cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Din totalul de 218 milioane de cetateni eligibili sa isi exprime dreptul la vot, aproximativ 145 de milioane s-au inscris pe liste pentru a se prezenta la urne. Statele Unite folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, al cetatenilor, si unul al electorilor, in care voteaza reprezentanti alesi pentru a sustine un candidat din fiecare stat - asa-numitii electori. Cel mai recent sondaj, dat publicitatii de Reuters/Ipsos cu doar cateva ore inaintea alegerilor, o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump. ----------------------Ora 8:40: Scrutinul incepe oficial la 06:00 11:00 GMT) pe coasta estica a SUA. 7 alegatori din Dixville Notch, localitate situata la frontiera nord-estica a SUA in Muntii Appalachi, au lansat simbolic alegerile prezidentiale, votand in cursul noptii de luni spre marti, relateaza AFP.

Rezultate alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Presedintele nostru va fi Donald Trump

Democrata Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale si a declarat ca urmatorul presedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Desi a castigat votul popular, fostul secretar de stat a precizat ca respecta complet principiul constitutional al unei tranzitii de putere pasnice si recunoaste rezultatele acestor alegeri prezidentiale.

Rezultate alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea

Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea intr-o conversatie telefonica cu Donald Trump. Republicanul Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite dupa ce a obtinut voturile 278 de electori din 270 cat avea nevoie. Miliardarul a castigat atat votul popular cat si pe cel din Colegiul Electoral.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )