Libnet.ro
UNICEF

21:30

Hillary Clinton scrie istorie! A fost desemnata oficial candidat al Partidului democrat la Casa Alba

B1 B1,
Hillary Clinton scrie istorie! A fost desemnata oficial candidat al Partidului democrat la Casa Alba

Hillary Clinton a fost desemnata oficial, marti seara, la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, preluat de Agerpres. in acest fel, Hillary. continuă pe B1

Hillary Clinton obtine investitura democratilor pentru prezidentiale

Hillary Clinton, 68 de ani, a fost desemnata oficial marti seara la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, citata de surse din presa.

VIDEO. Hillary Clinton obtine investitura democratilor pentru prezidentiale

Hillary Clinton, 68 de ani, a fost desemnata oficial marti seara la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, preluata de Agerpres.

Hillary Clinton a intrat in istorie, dupa nominalizarea oficiala in lupta pentru presedintia SUA

Hillary Clinton a intrat in istorie, devenind prima femeie care candideaza la presedintie din partea unuia din cele doua mari partide din Statele Unite. Conventia partidului democrat a nominalizat-o, oficial,.

Alegeri SUA 2016. Dezvaluiri WikiLeaks. Echipa de campanie a lui Bernie Sanders intentiona sa ceara un avion privat in schimbul sustinerii lui Hillary Clinton

O nota a echipei de campanie a senatorului de Vermont Bernie Sanders intitulata End Game Sfarsitul partidei, n. red. ) si intocmita la 5 iunie arata ca fostul candidat la obtinerea nominalizarii taberei democrate pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie intentiona sa ceara, in schimbul sustinerii lui Hillary Clinton, un avion privat. Aparatul de zbor ar fi urmat sa fie folosit in scopul mentinerii tonusului miscarii democrate.

Alegeri SUA 2016. Scandalul e-mailurilor dinamiteaza festivalul incoronarii lui Hillary Clinton

Conventia democrata , care urmeaza sa o numeasca oficial pe Hillary Clinton candidata pentru Casa Alba, s-a deschis, astazi, la Philadelphia nord-estul SUA) intr-o atmosfera de scandal dupa ce presedinta partidului si-a anuntat demisia, comenteaza AFP.

Scandal in Partidul Democrat american: Hillary Clinton a fost favorizata in cursa interna pentru castigarea nominalizarii partidului pentru alegerile prezidentiale

Un scandal a izbucnit in cadrul Partidului Democract din Statele Unite dupa ce au fost facute mai multe dezvaluiri care atesta ca Hillary Clinton a fost avantajata din interiorul partidului sa.

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks a facut publice 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, Romania figurand in aceste mesaje

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA, preluata de agerpres. ro. in seria Hillary Clinton Leaks, Romania etse mentionata de 9 ori, fiind prezentata inclusiv vizita premierului Cilos in SUA.

Michelle Obama, despre candidata democrata Hillary Clinton: Este singura persoana care are intr-adevar calitatile pentru a fi presedinte

Michelle Obama, a tinut luni o pledoarie in favoarea candidatei democrate Hillary Clinton. Prima Doamna a Statelor Unite a mai precizat ca numai Clinton are calitatile necesare pentru Casa Alba, transmite.

Meryl Streep o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba: De unde isi ia curajul si bunatatea? Va fi prima noastra femeie-presedinte si va fi un presedinte minunat (VIDEO)

Meryl Streep si-a declarat sprijinul pentru Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, intr-un discurs inflacarat pe care l-a sustinut marti in cadrul Conventiei Partidului Democrat,.

De ce o uraste Vladimir Putin pe Hillary Clinton

In timp ce expertii dezbat daca Rusia incearca sa se amestece in alegerile din Statele Unite, revista politico. eu explica din ce cauza liderul de la Kremlin o uraste pe Hillary Clinton si cauta sa se razbune pe ea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )