Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meryl Streep o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba: De unde isi ia curajul si bunatatea? Va fi prima noastra femeie-presedinte si va fi un presedinte minunat (VIDEO)

B1 B1,
Meryl Streep o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba: De unde isi ia curajul si bunatatea? Va fi prima noastra femeie-presedinte si va fi un presedinte minunat (VIDEO)

Meryl Streep si-a declarat sprijinul pentru Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, intr-un discurs inflacarat pe care l-a sustinut marti in cadrul Conventiei Partidului Democrat,. continuă pe B1

Campanie contra lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba. Un grup de activiste trimit selfie-uri nud celor care promit sa nu-l voteze pe candidatul republican (FOTO)

La finalul anului, Statele Unite ale Americii vor avea un nou presedinte, batalia dandu-se intre Donald Trump si Hillary Clinton. Din cauza comportamentului sau, multi oameni nu-l vad pe Trump sa.

Donald Trump socheaza! Miliardarul american i-a provocat pe hackerii rusi sa gaseasca mail-urile sterse de pe serverul privat folosit de Hillary Clinton

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a reusit sa socheze opinia publica, dupa ce le-a cerut deschis hackerilor rusi sa gaseasca mail-urile sterse de pe serverul privat folosit.

Alegeri SUA 2016. Scandalul e-mailurilor dinamiteaza festivalul incoronarii lui Hillary Clinton

Conventia democrata , care urmeaza sa o numeasca oficial pe Hillary Clinton candidata pentru Casa Alba, s-a deschis, astazi, la Philadelphia nord-estul SUA) intr-o atmosfera de scandal dupa ce presedinta partidului si-a anuntat demisia, comenteaza AFP.

Scandal in Partidul Democrat american: Hillary Clinton a fost favorizata in cursa interna pentru castigarea nominalizarii partidului pentru alegerile prezidentiale

Un scandal a izbucnit in cadrul Partidului Democract din Statele Unite dupa ce au fost facute mai multe dezvaluiri care atesta ca Hillary Clinton a fost avantajata din interiorul partidului sa.

Hillary Clinton scrie istorie! A fost desemnata oficial candidat al Partidului democrat la Casa Alba

Hillary Clinton a fost desemnata oficial, marti seara, la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, preluat de Agerpres. in acest fel, Hillary.

Michelle Obama, despre candidata democrata Hillary Clinton: Este singura persoana care are intr-adevar calitatile pentru a fi presedinte

Michelle Obama, a tinut luni o pledoarie in favoarea candidatei democrate Hillary Clinton. Prima Doamna a Statelor Unite a mai precizat ca numai Clinton are calitatile necesare pentru Casa Alba, transmite.

Hillary Clinton obtine investitura democratilor pentru prezidentiale

Hillary Clinton, 68 de ani, a fost desemnata oficial marti seara la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, citata de surse din presa.

VIDEO. Hillary Clinton obtine investitura democratilor pentru prezidentiale

Hillary Clinton, 68 de ani, a fost desemnata oficial marti seara la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, preluata de Agerpres.

Michelle Obama: Numai Hillary Clinton are calitatile pentru a fi presedinte

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a tinut luni seara la Philadelphia o vibranta pledoarie in favoarea candidatei democrate Hillary Clinton, subliniind ca numai aceasta are calitatile necesare pentru Casa Alba, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Alegeri prezidentiale in SUA: Donald Trump conduce in sondaje cu un avans de 3% in confruntarea cu Hillary Clinton

Alegerile din Statele Unite ale Americii au parte de o evolutie surprinzatoare. Donald Trump conduce in fata lui Hillary Clinton, in sondajele pentru Casa Alba ce ii include si pe Gary Johnson 9%) si pe Jill Stein 3%), cu un procent de 44% fata de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )