Libnet.ro
UNICEF

13:00

History anunta Cele mai mari mistere ale istoriei, o noua serie de documentare

România Liberă România Liberă,
History anunta Cele mai mari mistere ale istoriei, o noua serie de documentare

HISTORY transmite in premiera, incepand din 13 ianuarie, de la ora 21. 00, serialul documentar Cele . continuă pe România Liberă

Cele mai mari gafe facute la TV. Sotia a aparut goala cu o tava in mana si toata tara a vazut-o

Cand lucrezi de acasa, fiecare zi e o aventura. insa, atunci cand intri in direct, la TV, orice actiune necontrolata te poate costa. Copiii care iti sar in brate rugandu-te sa bei ceaiul cu papusile ori sa repari vreo masina de curse, animalele de companie care nu inteleg de ce nu le dai atentie daca .

EUROSTAT: Malta, Bulgaria si Romania, cele mai scazute rate ale absentelor de la munca, in T3 2020

Cele mai ridicate rate ale absentelor de la munca in trimestrul trei din 2020, inregistrate in randul statelor membre ale Uniunii Europene pentru care exista date disponibile, sunt in Suedia 16,1%), Franta 14,4%) si Austria 12,6%), iar cele mai scazute in Malta 1,5%), Bulgaria 1,9%) si Romania 2%), potrivit datelor publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cele mai imbatranite orase ale Romaniei: Vascau, Dabuleni, Sinaia, Baile Govora...

Vascau, o localitate din Bihor, este orasul in care peste un sfert dintre localnici au peste 65 de ani, fiind orasul cel mai imbatranit din Romania. Tot peste 25% seniori au si orasele Dabuleni si Sinaia, urmate indeaproape de Baile Govora si de Ocnele Mari. Din pacate, proiectiile demografilor din cadrul Institutului National de Statistica arata ca lucrurile se vor inrautati din punct de vedere al fenomenului imbatranirii populatiei. Fenomenul de imbatranire demografica a populatiei se va accentua in timp, avertizeaza statisticienii. Vezi in text care este ponderea seniorilor in orasele Romaniei si cum arata proiectia pe urmatorii 50 de ani.

Nu toate centrele de vaccinare din Banat vor fi deschise la termen. La Timisoara sunt cele mai mari probleme

Vaccinarea populatiei impotriva COVID este bine organizata doar in teorie, pentru ca in practica autoritatile incep sa dea rateuri.

BizNews. Schimbari ireversibile pentru Educatie si facturi mai mari in 2021

Bianca Voinea, gazda rubricii BizNews din cadrul emisiunii Income Magazine, a avut invitati trei economisti cunoscuti care au vorbit despre schimbarile ireversibile din Educatie, facturi mai mari in 2021 si consecinte economice pentru acest an.

Ghinea: in Ministerul Fondurilor Europene sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, afirma ca salariile mari din Ministerul Fondurilor Europene MFE) au atras si oameni cu pile. El a dezvaluit ca in minister sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul, dar si ca sunt salarii de pana la 9. 000 de lei pentru angajatii care au un nivel de expertiza.

Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore Situatia in Bucuresti si in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 865 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 306 -, urmat de Ilfov si Cluj.

Marea Britanie, in grafic sa vaccineze pana la jumatatea lui februarie cele mai vulnerabile persoane. Fiecare adult ar urma sa primeasca macar o doza pana in toamna

Marea Britanie este in grafic pentru a avea vaccinate impotriva COVID-19 cele mai vulnerabile persoane pana la jumatatea lunii februarie, dar si sa administreze macar o injectie fiecarui adult pana in.

Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Fiecare proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita RCA. Aceasta a rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de masina pentru care se plateste asigurarea respectiva. Potrivit site-ului asfromania. ro, tarifele asigurarilor auto in aprilie 2020, erau cele de mai jos. in prezent preturile acestora pot suferi usoare modificari. Asigurari auto .

Cum faci acasa cele mai bune savarine. Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca

Savarina este o reinterpretare a preparatului numit rum baba sau baba au rhum, un desert in forma de gogoasa insiropata cu frisca sau crema de patiserie, ornata cu un fruct deasupra. Reteta de savarina. Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca Baba rum a fost introdusa in Franta in secolul al XVIII-lea, lucru ce este atribuit .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )