Libnet.ro
UNICEF

13:01

Hitul Billie Jean, pentru care Michael Jackson a inventat dansul Moonwalk, inspirat de o poveste reala terifianta

Adevărul Adevărul,
Hitul Billie Jean, pentru care Michael Jackson a inventat dansul Moonwalk, inspirat de o poveste reala terifianta

Michael Jackson a lansat nenumarate hituri de-a lungul zecilor de ani de cariera, solo sau alaturi de trupa Jackson Five. Melodii precum Thriller, Smooth Criminal, Bad, Dirty Diana, Black or White au cucerit topurile, dar despre piesa Billie Jean se poate spune ca a scris istorie. Si nu doar prin prisma locurilor din topuri, a premiilor castigate si a vanzarilor uriase, ci si pentru este inspirata de o poveste reala. continuă pe Adevărul

Billie Jean King Cup: Cand va avea loc intalnirea dintre Romania si Italia

Federatia Internationala de Tenis a anuntat, joi, noile date de desfasurare ale partidelor din cadrul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, noul nume sub care se desfasoara Fed Cup, informeaza frt. ro.

S-a aflat suma pentru care se bat Pepe si Raluca Pastrama. Averea celor doi este din alta lume

Pe ce suma se bat inca sotii Pascu? Pepe si Raluca Pastrama au strans o avere considerabila in anii in care au format un cuplu. Despre ce suma e vorba? Ce avere au de impartit Pepe si Raluca Pastrama Pepe si Raluca iau decizii pe banda rulanta care sustin o despartire definitiva, desi fanii cuplului .

Motivul pentru care PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Cine nu a mai votat in Romania

Partidul National Liberal si Uniunea Salvati Romania alaturi de PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Care este motivul pentru care romanii nu le-au ales formatiunile? Cine nu a mai votat in Romania si cum a stat prezenta la vot in randul tinerilor, dar si pe sexe? De ce PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare din .

VIDEO Piedone: in 2018, Economat a cumparat un patinoar de 1 hectar pentru care trebuie sa platim 30 milioane de euro. Ursuleti si pinguini de 1000 euro bucata si peste 5000 de perechi de patine de 1,2 milioane euro stau de 2 ani in depozit

Economat, una dintre companiile Primariei Sector 5, a cumparat in 2018, in timpul primarului Daniel Florea, un patinoar artificial de 10. 000 mp pentru care a platit circa 30 milioane de euro, patine de 1,2 milioane de euro, ursuleti ajutatori de 1. 000 de euro bucata si pinguini de 500. 000 de euro, a postat actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina de Facebook a Primariei. Desi patinoarul sta de 2 ani nefolosit in depozit, facturile au venit acum la plata la Primaria Sectorului 5, dar primarul spune ca nu le va plati. Sa le scoata la vanzare ca sa-si recupereze banii, spune acesta.

Atentie, soferi. Greseli aparent minore pentru care iei amenda usturatoare atunci cand esti la volan

Daca ne amintim de traficul ingrozitor din Bucuresti, ne putem gandi probabil ca legislatia rutiera e prea blanda cu cei care se afla la volan. insa sanctiunile exista, iar ele pot fi.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )