Libnet.ro
UNICEF

20:45

Billie Jean King Cup: Cand va avea loc intalnirea dintre Romania si Italia

Hotnews Hotnews,
 Billie Jean King Cup: Cand va avea loc intalnirea dintre Romania si Italia

Federatia Internationala de Tenis a anuntat, joi, noile date de desfasurare ale partidelor din cadrul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, noul nume sub care se desfasoara Fed Cup, informeaza frt. ro. continuă pe Hotnews

Cand va avea loc festivalul Neversea in 2021. Anuntul oficial al organizatorilor

Editia cu numarul patru a festivalului de muzica Neversea, desfasurat la malul Marii Negre, va avea loc in perioada 8-11 iulie 2021, pe renumita plaja din Constanta. Organizatorii au inceput deja pregatirile.

Hitul Billie Jean, pentru care Michael Jackson a inventat dansul Moonwalk, inspirat de o poveste reala terifianta

Michael Jackson a lansat nenumarate hituri de-a lungul zecilor de ani de cariera, solo sau alaturi de trupa Jackson Five. Melodii precum Thriller, Smooth Criminal, Bad, Dirty Diana, Black or White au cucerit topurile, dar despre piesa Billie Jean se poate spune ca a scris istorie. Si nu doar prin prisma locurilor din topuri, a premiilor castigate si a vanzarilor uriase, ci si pentru este inspirata de o poveste reala.

Cand are loc Neversea 2021. E oficial, anuntul de ultim moment

Noi detalii despre festivalul care e asteptat ca painea calda de romani si nu numai. Organizatorii Neversea au facut marele anunt. Cand va avea loc? Data declarata de primarul Constantei nu coincide cu cea a organizatorilor. Cand va avea loc Neversea 2021? Festivalul Neversea se va desfasura in anul 2021 intre 8 si 11 iulie, .

NEVERSEA 2021 va avea loc intre 8-11 iulie

A patra editie a festivalului Neversea va avea loc in perioada 8-11 iulie 2021, conform unui comunicat trimis redactiei.

Untold si Neversea 2021. Cand au loc si in ce conditii!

Daca anul acesta au fost anulate in contextul restrictiilor menite sa stopeze raspandirea pandemiei, iata cand si in ce conditii vor avea loc festivalurile Untold si Neversea in 2021! .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )