Libnet.ro
UNICEF

17:45

Holcim si Lafarge vor fuziona si devin cel mai mare producator de ciment din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Holcim si Lafarge vor fuziona si devin cel mai mare producator de ciment din lume

Compania Holcim si Lafarge, ambele cu operatiuni in Romania, au convenit o fuziune prin schimb de actiuni, care va crea cel mai mare producator de ciment din lume si va presupune vanzarea de active, mai ales in Europa, pentru a obtine aprobarile. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai MARE semn ca RUSIA este in declin economic. E campion in distrugerea valorii. RUSIA A ESUAT

Concernul rus de stat Gazprom avea in 2007, in plin boom al pietei materiilor prime, un obiectiv grandios: sa ajunga compania cu cea mai mare valoare din lume in sapte ani, dar a gafat cu doar 910 miliarde dolari,.

Cel mai mare UCIGAS in SERIE din Univers, surprins de astronomi: Este impresionant

Observatorul ESO European Southern Observatory) din Chile a surprins o serie de imagini cu un ucigas galactic in serie: o galaxie care si-a distrus cel putin una dintre galaxiile vecine si care reprezinta una.

Este oficial: Companiile Holcim si Lafarge, cu operatiuni si in Romania, vor fuziona

Compania Holcim si Lafarge, ambele cu operatiuni in Romania, au convenit o fuziune prin schimb de actiuni, care va crea cel mai mare producator de ciment din lume si va presupune vanzarea de active, mai ales in Europa, pentru a obtine aprobarile autoritatilor de reglementare.

Austin Mahone isi impartaseste cel mai mare secret! Afla aici detalii!

Noul heartbreaker al industriei muzicale, care a implinit 18 ani pe 4 aprilie, si-a sarbatorit intr-un mod inedit ziua de.

Profit de patru ori mai mic pentru cel mai mare producator de tigari din Moldova

Intreprinderea Tutun-CTC 91% apartine statului), cel mai mare producator de tigari din Republica Moldova a inregistrat in anul 2013 o scadere abrupta a vanzarilor si a profitului, arata raportul anual. Aceasta chiar daca managerii intreprinderii sunt printre cei mai bine platiti administratori din tara.

VIDEO CM 1974 - Fiul unei bucatarese de cantina a ajuns cel mai mare jucator al anilor 1970, dar a ratat titlul mondial

In 1966, la congresul de la Londra, dupa Cupa Mondiala castigata de englezi, FIFA a luat decizia de a programa urmatoarele turnee finale, cu mult inainte, pentru a permite tarilor gazda sa se puna cu totul la punct, ca si organizare.

VIDEO CM 1974 - Fiul unei bucatarese de cantina a ajuns cel mai mare jucator al anilor 1970, dar a ratat titlul mondial. Nemtii beau si fumau in cantonament

In 1966, la congresul de la Londra, dupa Cupa Mondiala castigata de englezi, FIFA a luat decizia de a programa urmatoarele turnee finale, cu mult inainte, pentru a permite tarilor gazda sa se puna cu totul la punct, ca si organizare.

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial. Sindicatul de crima organizata doreste sa utilizeze portalul drept unealta de recrutare pentru organizatiile yakuza,.

Firea a facut in 2013 cea mai mare donatie la PSD, de peste 60.000 lei

Senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea a facut, in anul 2013, o donatie la PSD in valoare 61. 342 de lei, aceasta fiind cea mai mare suma platita din donatii la partid anul trecut, informeaza Mediafax. Suma.

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )