Libnet.ro
UNICEF

20:45

Holograf, la Adevarul Live: Dupa Revolutie, am plecat in Olanda pentru calumea isi revarsa furia pe cei care reusisera sa existe in comunism VIDEO

Adevărul Adevărul,
Holograf, la Adevarul Live: Dupa Revolutie, am plecat in Olanda pentru calumea isi revarsa furia pe cei care reusisera sa existe in comunism VIDEO

Membrii trupei Holograf si cantaretul de muzica folk Marius Batu au fost prezenti la Adevarul Live, unde au vorbit despre concertul acustic pe care urmeaza sa-l sustina la Alba Iulia, in cadrul Festivalului Dilema Veche, dar si despre perioada de inceput a formatiei, piedicile puse de regimul comunist si despre schimbarea stilului muzical de-a lungul timpului. continuă pe Adevărul

Beatrice Rancea, care implineste 55 de ani, vine la Adevarul Live, de la ora 13.00. Regizorul Andrei Serban: Beatrice e un fenomen

Pe 19 august Beatrice Rancea implineste 55 de ani. Leoaica suta la suta, este una dintre cele mai puternice femei din teatrul romanesc. in prezent, Beatrice Rancea, director interimar al Operei nationale Bucuresti ONB), se pregateste pentru o premiera-coproductie la Operele Nationale din Iasi si din Bucuresti. De la ora 13. 00, Beatrice Rancea se va afla in studioul Adevarul Live.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, despre confiscarea averilor, la Adevarul Live de la ora 11.00

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, vine joi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a discuta despreAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI), dar si despre motivele pentru care increderea romanilor in justitie si in sistemul judiciar a scazut.

Adevarul Live, ora 13.00. Dan Cristian Popescu, despre alegerile interne in PNL

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Primariei Sectorului 2, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00 despre alegerile interne in PNL, listele de candidati pentru alegerile parlamentare si planurile de guvernare ale liberalilor.

Dumitru Dobrev (USR), la Adevarul Live: Scopul Uniunii Salvati Romania e ca PSD sa nu ajunga la guvernare

Dumitru Dobrev, fost candidat al USB pentru Sectorul 4, a vorbit luni, la Adevarul Live despre extinderea USB, proiectele pe care vrea sa le propuna in Consiliul General si alegerile parlamentare din toamna.

Povesti din lumea filmului romanesc, cu actorul si regizorul Emanuel Parvu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Actorul Emanuel Parvu este cunoscut publicului in urma aparitiilor sale televizate, in emisiuni de divertisment, insa mai putina lume ii cunoaste cariera de actor de film si mai ales cariera de regizor, aflat, dupa mai multe scurtmetraje la debutul in lungmetraj, cu Partea nu prea fericita a lucrurilor.

FOTO Cum va arata prima scoala din Timisoara construita, dupa Revolutie, din temelii. Primaria vrea pentru proiect 10 milioane de euro de la UE

Primaria Timisoara asteapta deschiderea mai multor axe de finantare din Programul Operational Regional 2014 2020 pentru depunerea cererilor de finantare. Unul dintre proiectele pe care primaria le are deja pregatite este campusul scolar de la Liceul Nikolaus Lenau. Proiectul in valoare de peste 10 milioane de euro prevede construirea din temelii a primei scoli ridicate de la zero dupa Revolutie.

Interviu Historia cu Neagu Djuvara, la implinirea varstei de 100 de ani, la Adevarul Live, de la ora 15.00

La implinirea a 100 de ani, Neagu Djuvara se considera un optimist pe termen scurt si un pesimist pe termen lung. Scrie o carte de amintiri din perioada in care era elev de liceu la Nisa.

Chris Simion aduce lumea Undercloud la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cea de-a noua editie a Festivalului International de Teatru Independent Undercloud vine cu o oferta teatrala bogata si aduce, pe langa cele peste 40 de spectacole romanesti si internationale, o serie de invitati de prestigiu din sfera teatrului romanesc si international.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2284 seconds )