Libnet.ro
UNICEF

01:05

Holzindustrie Schweighofer i-a scris presedintelui Camerei Deputatilor despre modificarea Codului Silvic: Prejudiciul total la bugetul Romaniei ar fi de peste 10 milioane EUR pe an

Hotnews Hotnews,
 Holzindustrie Schweighofer i-a scris presedintelui Camerei Deputatilor despre modificarea Codului Silvic: Prejudiciul total la bugetul Romaniei ar fi de peste 10 milioane EUR pe an

Compania austriaca Holzindsutrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare, datata 10 mai si semnata de CEO-ul companiei, Gerald Schweighofer, presedintelui Camere Deputatilor Valeriu Zgonea, in care ii solicita acestuia parerea despre modificarea Codului Silvic, semnaland in scrisoare articolul care se refera la introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa. continuă pe Hotnews

Holzindustrie Schweighofer i-a scris lui Zgonea despre modificarea Codului Silvic: Va avea un impact negativ asupra tratatului bilateral de investitii dintre Austria si Romania

Holzindustrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Austriecii se pland de modificarile codului Silvic privind limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa si.

Schweighofer s-a plans la presedintele Camerei Deputatilor. Sesizarea a fost retransmisa Comisiei juridice

Holzindustrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care se plange de modificarea Codului Silvic privind limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa si ii cere opinia acestuia.

Holzindustrie Schweighofer, scrisoare catre Zgonea pe modificarea Codului Silvic. BP a trimis-o Comisiei juridice

Holzindustrie Schweighofer i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care se plange de modificarea Codului Silvic privind limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa si ii.

Pe cine a acuzat Ponta in scandalul Holzindustrie Schweighofer

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, ca acuzatiile sale legate de un sprijin politic pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer pentru Codul Silvic au vizat doar o doamna deputat PNL, fost ministru si alti deputati PNL, ci nu persoane din jurul presedintelui Iohannis, informeaza Mediafax.

Holzindustrie Schweighofer: Nu am amenintat niciodata Guvernul Romaniei cu initierea de litigii internationale

Compania Holzindustrie Schweighofer sustine ca nu a amenintat niciodata Guvernul Romaniei cu initierea de litigii internationale si saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta in CSAT problema.

Holzindustrie Schweighofer reactioneaza: Nu am amenintat niciodata Guvernul

Compania Holzindustrie Schweighofer sustine ca nu a amenintat niciodata Guvernul Romaniei cu initierea de litigii internationale si saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta in CSAT problema exploatarilor de lemn, informeaza Mediafax.

Cum raspunde Iohannis atacurilor lui Ponta cu privire la firma Holzindustrie Schweighofer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referitor la declaratiile lansate de premierul Victor Ponta, cum ca persoane din anturajul presedintelui ar fi facut lobby pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer, ca a apelat la SRI pentru a verifica spusele premierului.

Compania Holzindustrie Schweighofer ameninta ca pleaca din Romania

Compania austriaca Holzindustrie Schweighofer a avertizat, vineri, ca s-ar putea retrage din Romania, din cauza noului Cod Silvic, potrivit agentiei APA, conform Mediafax.

O parte din lemnul vandut de firma lui Traian Larionesi ajungea la Holzindustrie Schweighofer

Firma Frasinul SRL Anies, a omului de afaceri Traian Larionesi, achizitiona lemn de la Directia Silvica Bistrita-Nasaud, cu sprijinul sefului Directiei Silvice, Gheorghe Ivan, o parte ajungand la firma Holzindustrie Schweighofer, arata documente ale.

Iohannis a cerut SRI sa verifice afirmatiile lui Ponta despre intalnirile dintre liberali si Holzindustrie Schweighofer

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat pe Aeroportul Henri Coanda la plecarea la Milano, ca este surprins de afirmatiille premierului ca oameni politic din Partidul National Liberal ar fi avut intalniri private cu reprezentantii firmei Holzindustrie Schweighofer si ca Administratai Prezidentiala ar fi fost influentata de anumiti liberali atunci cand a trimis la reexaminare legea Codului Silvic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )