Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a cerut SRI sa verifice afirmatiile lui Ponta despre intalnirile dintre liberali si Holzindustrie Schweighofer

România Liberă România Liberă,
Iohannis a cerut SRI sa verifice afirmatiile lui Ponta despre intalnirile dintre liberali si Holzindustrie Schweighofer

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat pe Aeroportul Henri Coanda la plecarea la Milano, ca este surprins de afirmatiille premierului ca oameni politic din Partidul National Liberal ar fi avut intalniri private cu reprezentantii firmei Holzindustrie Schweighofer si ca Administratai Prezidentiala ar fi fost influentata de anumiti liberali atunci cand a trimis la reexaminare legea Codului Silvic. continuă pe România Liberă

Iohannis a cerut SRI sa verifice declaratiile lui Ponta

Presedintele Romaniei a cerut directorului SRI sa verifice de ce informatii beneficia premierul Ponta, despre o posibila intalnire a unor oameni din anturajul sau, cu procesatori de lemn. Klaus Iohannis a aratat.

Iohannis, despre Codul Silvic: Am cerut SRI sa analizeze afirmatiile lui Ponta. Daca nu sunt adevarate, sa raspunda

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a avut o discutie telefonica cu directorul SRI, Eduard Hellvig, pentru a-i cere sa analizeze afirmatiile facute de premierul Victor Ponta, cu privire la lobby-ul facut de compania Holzindustrie privind Codul Silvic.

Victor Ponta, despre cardurile de sanatate: Am lucrat cu SRI si STS la acest proiect. Exista un lobby impotriva cardului de sanatate

Victor Ponta este multumit de cardul de sanatate. Premierul a declarat ca proiectul noului card este unul modern si ca s-a lucrat mult cu cei de la SRI si STS pentru implementarea acestuia. Ponta sustine si ca.

Victor Ponta, despre cardurile de sanatate: Am lucrat cu SRI si STS la acest proiect. Exista un lobby impotriva cardului de sanatate (VIDEO)

Victor Ponta este multumit de cardul de sanatate. Premierul a declarat ca proiectul noului card este unul modern si ca s-a lucrat mult cu cei de la SRI si STS pentru implementarea acestuia. Ponta sustine si ca.

Victor Ponta, despre cardul de sanatate: Este un sistem modern, am lucrat foarte mult cu cei de la SRI, STS

Premierul Victor Ponta a declarat ca, cardul de sanatate este un sistem modern si ca in spatele lobby-ului facut impotriva acestui document electronic stau alte interese, relateaza Digi 24.

Ponta, despre Institutul Cantacuzino: Situatia este complicata

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca situatia Institutului Cantacuzino este complicata, iar presedintele Klaus Iohannis a fost informat de problemele existente, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, despre vizita din tarile arabe: A fost o lipsa de comunicare. Trebuia sa pun mana pe telefon sa comunic direct cu presedintele

Victor Ponta recunoaste ca ar fi trebuit sa-l sune personal pe presedintele Klaus Iohannis inainte sa plece in vizita oficiala in tarile arabe, si cel mai probabil, la mijloc, a fost o lipsa de comunicare.

Premierul Victor Ponta, despre achizitionarea unui avion prezidential: Este de demnitatea unei tari. Proiectul ar fi mult mai economic din punct de vedere al cheltuielilor (VIDEO)

Victor Ponta a declarat luni, referitor la cerinta presedintelui Klaus Iohannis catre guvern de a aproba cumpararea unui avion prezidential, ca acest lucru este de demnitatea unei tari. in plus, proiectul ar fi.

Bendeac, dupa afirmatiile lui Enache despre starea lui Cotabita: Adrian Enache e in moarte cerebrala. De cativa ani. Dar a ascuns

Mihai Bendeac a publicat pe contul personal de Facebook o postare despre impresia care i-a fost lasata de modul in care unele persoane au ales sa trateze dorinta familiei Cotabita. Cu aceasta ocazie, el a i-a la.

Victor Ponta, despre propunerea de a fi inchise hipermarket-urile in weekend: Eu cred ca e bine sa le lasam deschise, ca oamenii sa lase bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a multumit in cadrul sedintei de Guvern de miercuri ministrului Agriculturii si celorlaltor institutii care au vorbit cu retailerii. Ponta a anuntat ca se vor afisa preturile cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )