Libnet.ro
UNICEF

23:15

Honda Jazz va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2020

Adevărul Adevărul,
Honda Jazz va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2020

Honda Jazz va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2020, in doua variante de echipare Elegance de la 23. 850 Euro) si Executive de la 25. 350 Euro). continuă pe Adevărul

IN LUNA MARTIE 2020: Indicatorul de incredere Macroeconomica a scazut cu 27,7 puncte

Indicatorul de incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Society Romania a scazut, in luna martie a acestui an, fata de luna anterioara cu 27,7 puncte pana la valoarea de 20,8 puncte, cea mai mica valoare din iulie 2012, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

VIDEO Ministrul Educatiei: Probele scrise ale Evaluarii Nationale si Bacalaureatului ar putea fi organizate in luna iulie. Programa nu va cuprinde materia din semestrul al doilea

Reluarea cursurilor in scoli va avea loc dupa incetarea starii de urgenta, iar probele scrise la Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020 ar putea fi organizate in luna iulie. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca programa pentru examenele nationale nu va cuprinde materia aferenta semestrului al doilea.

Examenele scrise de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat ar putea avea loc in luna iulie

Examenele de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat ar putea avea fi sustinute de elevi in luna iulie si nu vor include materia de pe semestrul al doilea.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )