Libnet.ro
UNICEF

21:15

Hong Kong: Condamnare de 12 luni de inchisoare pentru un pensionar acuzat de lovirea unor porumbei

Hotnews Hotnews,
 Hong Kong: Condamnare de 12 luni de inchisoare pentru un pensionar acuzat de lovirea unor porumbei

Un barbat in varsta de 84 de ani din Hong Kong a primit o sentinta de inchisoare cu suspendare si o amenda de 1. 000 de dolari HK 130 de dolari SUA) pentru lovirea a doi porumbei intr-un moment de furie, relateaza South China Post. continuă pe Hotnews

Fostul presedinte al Astra Asigurari Radu Mustatea - condamnat la 4 ani si 8 luni inchisoare pentru delapidare

Radu Mustatea, fost presedinte al Directoratului Astra Asigurari SA, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 4 ani, 8 luni si 10 zile inchisoare cu executare pentru delapidare, noteaza Agerpres. Potrivit deciziei instantei, Radu Mustatea trebuie sa achite Societatii de Asigurare-Reasigurare ASTRA SA, prin lichidator judiciar KPMG Restructuring SPRL, suma de 914. 378 lei reprezentand contravaloarea prejudiciului. in acelasi dosar, sotia acestuia, Roxana Mustatea, a fost condamnata la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani in forma continuata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Radu Mustatea mai are o condamnare la activ, de doi ani si jumatate inchisoare, primita in dosarul ASF-Carpatica, in care a fost condamnat si omul de afaceri Ilie Carabulea.

DNA cere 12 ani de inchisoare pentru Elena Udrea in dosarul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009

Procurorul de sedinta de la DNA a cerut, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea Elenei Udrea la 12 ani de inchisoare pentru instigare la luare de mita si spalarea banilor, in dosarul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. Astazi a avut loc ultimul termen al procesului, iar decizia instantei ar urma sa fie pronuntata la o data ulterioara.

Hong Kong impune izolarea la domiciliu a mii de rezidenti pentru testarea obligatorie COVID-19

Guvernul din Hong Kong a impus astazi un lockdown pentru o zona din Peninsula Kowloon, cei 10. 000 de rezidenti fiind nevoiti sa ramana la domiciliu pana cand vor fi testati pentru depistarea noului coronavirus, iar rezultatele vor fi aflate.

Izolare generala intr-un cartier din Hong Kong pentru testarea obligatorie a populatiei impotriva Covid-19

Autoritatiledin Hong Kong au izolat la domicilumai mult de 10. 000 de cetateni chinezi din sud-estul tariipentru a-i testa impotriva noului coronavirus. Aceasta este prima masura de carntina at.

Hong Kong, partial in carantina, pentru prima data de la inceputul pandemiei

Autoritatile din Hong Kong au anuntat sambata ca au impus o carantina partiala, pentru prima data de la inceputul pandemiei, dupa ce, vineri, au fost inregistrate 61 de cazuri de Covid-19, relateaza The Guardian.

Asa arata interiorul fabricii din Hong Kong care intentioneaza sa produca in masa roboti umanoizi

Iti mai aduci aminte de Sophia? Roboti sociali ca mine pot avea grija de bolnavi sau varstnici, spune Sophia in timp ce conduce un tur al laboratorului sau din Hong Kong. Pot sa.

Previziunile analistilor pentru urmatoarele 12 luni: leul continua sa se deprecieze

Previziunile CFA Romania privind principalii indicatori macroeconomici indica o depreciere a leului in urmatoarele 12 luni, o valoare medie a inflatiei de 2,64% si o crestere a PIB real de 3,3%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )