Libnet.ro
UNICEF

20:15

Hong Kong: Un consular britanic a fost arestat

România Liberă România Liberă,
Hong Kong: Un consular britanic a fost arestat

Ministerul de Externe britanic a comunicat marti ca incearca sa obtina informatii suplimentare despr. continuă pe România Liberă

Angajat al Consulatului Marii Britanii din Hong Kong, arestat in China

Un angajat de la Consulatul Marii Britanii din Hong Kong a fost retinut de catre autoritatile chineze de pe continent, atunci cand se intorcea in oras, potrivit The Guardian.

Sute de mii de chinezi din Hong Kong sfideaza autoritatile comuniste de la Beijing. Care sunt motivele din spatele protestelor si de ce se simte regimul comunist amenintat (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE De la sfarsitul lunii martie, Hong Kong-ul a gazduit un numar tot mai mare de proteste de amploare, la care au luat parte peste un milion de persoane. Chiar duminica, sute de mii de oameni au.

Sute de mii de oameni au marsaluit pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand. Protestatarii au infruntat o ploaie abundenta: `Vom continua sa luptam` (VIDEO)

Sute de mii de protestatari s-au alaturat intr-un mars masiv impotriva Guvernului din Hong Kong, duminica, infruntand o ploaie abundenta, in a 11-a saptamana de demonstrantii, uneori foarte violente, care.

Mii de oameni pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand: `Guvernul ne-a ignorat luni bune. Trebuie sa demonstram in continuare` (VIDEO)

Mii de profesori s-au alaturat in a 11-a saptamana consecutiva de proteste in Hong Kong, in timp ce magazinele si-au tras obloanele, iar lumea s-a pregatit pentru inca o noapte de vara fara liniste,.

`Jackie Chan si indemnul la calm` sau cum sa-ti pui in cap un intreg Hong Kong. Locuitorii regiunii, revoltati de apelul la calm lansat de actorul chinez (VIDEO)

Jackie Chan, cunoscutul actor de la Hollywood nascut in Hong Kong, a starnit furia locuitorilor din regiunea autonoma cu statut special, care protesteaza deja de 11 saptamani impotriva autoritatilor din.

FOTO O femeie care ar putea ramane fara un ochi, dupa ce a fost lovita de politisti, devine figura centrala a protestelor si a rezistentei de la Hong Kong

La doua luni de la debutul crizei politice de la Hong Kong, miscarea de protest care pana acum nu a avut niciun lider si-a identificat figura centrala si simbolul: o tanara care ar putea sa isi piarda vederea la un ochi dupa ce a fost lovita de politie, relateaza The Guardian.

VIDEO Hong Kong: Doi politisti, arestati dupa ce au batut un barbat intr-un spital

Doi politisti din Hong Kong au fost arestati marti dupa difuzarea unei inregistrari video in care bat un barbat aflat pe o targa intr-un spital, accentuand presiunea asupra fortelor de ordine, acuzate de represiuni brutale de catre miscarea pro-democratie, scrie AFP.

Consiliul de Stat din China cere integrarea Shenzhen cu Hong Kong si Macao

Consiliul de Stat din China a cerut o dezvoltare mai mare a orasului Shenzhen din sudul tarii, precum si integrarea culturii si economiei acestuia cu Hong Kong si Macao din vecinatate, transmite luni Reuters, citat de Agerpres. Directiva vine in contextul in care protestele antiguvernamentale din Hong Kong ameninta statutul hub-ului financiar asiatic. Hong Kong, unul din porturile cu cel mai mare trafic de pe glob, este in pragul primei recesiuni din ultimii zece ani, pe masura ce protestele antiguvernamentale violente din ultimele luni au speriat si indepartat turistii si au afectat vanzarile cu amanuntul si investitiile.

China s-a folosit de Facebook si Twitter pentru a raspandi mesaje de dezinformare in Hong Kong

China a pus in aplicare tehnicile de manual brevetate de Rusia pentru a dezinforma, iar Facebook si Twitter au anuntat ca au eliminat pagini si conturi care ii catalogau pe protestatarii din Hong Kong ca fiind gandaci sau teroristi precum cei de la ISIS. in China retelele Facebook si Twitter sunt interzise, dar in Hong Kong pot fi folosite, iar campania de manipulare se adreseaza mai ales vorbitorilor de limba engleza si ii prezeinta pe cei care protesteaza ca fiind niste radicali violenti.

1,7 milioane de manifestanti in Hong Kong, potrivit organizatorilor

O multime compacta s-a adunat duminica 18 august intr-un mare parc din centrul Hong Kong-ului, pentru a-si reafirma sprijinul pentru mobilizarea pro-democratie fara precedent din fosta colonie britanica. Potrivit organizatorilor, mai mult de 1,7 milioane de persoane au defilat duminica, aceasta fiind cea mai ampla mobilizare din ultimele saptamani, potrivit Le Figaro, citat de Rador.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )